Хороскоп: ������������������������

1 май - 31 май 2022

Това е вълнуващ месец със сериозен тласък за вашия знак, което ви дава ясно предимство. Прекрасната Венера се премества в Овен на 2 май, засилвайки вашата привлекателност и насърчавайки ви да се свързвате с хората, да създадете нови приятели, да обичате. Ако мислите да промените имиджа си, сега е моментът да го направите. Умният Меркурий ще бъде ретрограден от 10 май до 3 юни, започвайки в знака на Близнаците, което може да забави плановете ви, и все пак, с толкова много яростна енергия, която работи във ваша полза, ще можете да се справите блестящо.

На 10 май веселият Юпитер преминава в Овен и остава там до 27 октомври, което е повече от прекрасно за вас! Юпитер е планетата на късмета и щастието, така че това е вашата възможност да се отворите и да прегърнете възможности, които ще ви водят напред и нагоре. Освен това ще имате шанс да се откажете от всичко, което ви е задържало. Лунното затъмнение в Скорпион на 15-ти ще ви донесе доста знаци за области, в които ограничаващите вярвания трябва да бъдат отхвърлени. Ако сте в грешна компания, веднага ще разберете и съветваме да се отделите от токсичните приятели.

Преместването на Слънцето в  Близнаци на 20 май предполага, че следващите четири седмици ще бъдат натоварени - ще търсите нова информация, която да помогне с вашите планове. Ще получите втори тласък от космоса, когато вашият динамичен управител Марс се премести във вашия знак на 24-ти за около шест седмици. Ще бъдете най-енергични и упорити. Дори и да има препятствия по пътя, това няма да попречи да стигнете до там, където искате.

Връзката между огнения Марс и позитивния Юпитер на 29 май е отлично време за работа по мащабен проект, който ви извежда от вашата зона на комфорт. И накрая, новолунието в Близнаци на 30-ти е идеално за стартиране на блог или онлайн бизнес или проект. 

Още от ViewSofia