Хороскоп: body

1 януари - 31 декември 2022

2022-ра ще бъде впечатляваща, благодатна и значима за Овните. Що се отнася до любовта, новата им година ще бъде изпълнена с прекрасни изненади, а заедно с това и финансовото благосъстояние на Овните ще се увеличи с неочаквани печалби.Благодарение на Юпитер и Сатурн за Овена предстои щастлива и късметлийска година, която носи безброй възможности както в любовта, така и в кариерата.Щастливото число за Овните през 2022 г. е 2. То се съдържа три пъти в годината, която ей сега започва, и ще им донесе късмет и защитата от всяко зло. Щастливият цвят за първия огнен знак през 2022 г. е червеният, който като по чудо, ще донесе страст и ще активира отново любовния му живот. За “нещастни” цветове през 2022 г. се считат синьото и тъмно зеленото.

Благоприятните месеци за инвестиции през 2022 г. са пролетните: март, април и май, а подходящи за брак или започване на дългосрочна връзка са август и септември. Според разположението на планетите Овенът ще има повече енергия и ще стане по-приключенски настроен през тази година. Пътуванията са много добре аспектирани. Представителите на огнената зодия могат да очакват дълги воаяжи в чужбина, може би за участие в семинар или професионална специализация, или пък ще се наградат с отдавна желана ваканция. Всичко за вас, Овни, през идната година, описваме подробно надолу със сърдечни пожелания за ЧНГ!

Планетните влияния върху зодия Овен през 2022-ра

На 10 май Юпитер влиза в знака на Овните, привличайки късмета на тяхна страна и до октомври ще им върви по мед и масло във всички дейности, които предприемат тази година, независимо дали говорим за любов, или за кариера. Венера (планетата на любовта) и Марс (планетата на смелостта и сексалността) ще подкрепят любовния живот на Овена, така че неомъжените да намерят своя достоен партньор, а женените Овни да заздравят настоящите си връзки. Сатурн планира да донесе на Овните някакво препятствие в кариерата ви през ноември, обаче вие ще упорствате с присъщите си усилия и издръжливост и ще преодолеете този труден момент. Марс, управляващата ви планета, ще бъде ретрограден между 30 октомври 2022 г. и 12 януари 2023 г. и тази му позиция ще ви попречи доста. Въпреки стагнацията, придставителите на огнения знак ще се справите с трудностите и ще завършите благополучно започналите проекти през този период.

Любов

Накратко, през 2022 г. Вселената усили на макс шансовете на Овена да се влюби.
Ако това се случи, ще дойде внезапна любов, зародена при необичайни обстоятелства или към неочакван човек. Стрелата на купидона може да ви уцели по всяко време на годината, но определени периоди подчертават тази тенденция, например през май, когато Венера, планетата на любовта, преминава през вашия знак. Ако имате сериозна връзка и идеята да започнете нова не ви минава през ума, то предстоят разговори за деца, може би дори ще настъпи бременност или събитие, свързано с нов член на семейството. Така личният ви живот ще бъде по-богат и по-интензивен. Последните два месеца на 2022 г. ще са изключително страстни, особено ноември.

Пари

Скъпи Овни, река от пари - от наеми, хонорари, стипендии, непредвидени плащания на авторски права и всякакъв вид дивиденти - ще тече като пълноводна река през първите единадесет месеца на 2022 г. Твърде е възможно голяма част от тези пари да не дойдат в резултат на работа, а под формата на награди, подаръци, наследства... с други думи, финансите няма да бъдат спечелени с къртовски труд, а ще пристигат с лекота от най-разнообразни източници. Това дава на Овена прекрасна възможност да затвърди в дългосрочен план материалната си сигурност. Можете да направите авансово плащане за къща, да изплати сметките на кредитната си карта или да започне свой собствен бизнес. Трябва да имате предвид, че парите няма да идват толкова лесно след 24 ноември, така че като представители на знака се уверете, че сте си подготвили мека и пълна до пръсване “финансова възглавница” преди това.

Кариера

Въпреки че хората често обичат да казват: “Прави това, което обичаш и парите ще дойдат”, е хубаво да имате предвид, че мотивацията, упоритата работа и постоянството също са ключови съставки за успеха и личното удовлетворение. Независимо от това, колкото повече страст и ентусиазъм внесе Овенът в това, което прави, толкова по-успешен ще бъде през 2022 г. Поприщата, които включват физическа активност и възможност да напътстват, преподават или дори забавляват другите, ще са добре оценени. През 2022 г. ще сте перфектният кандидат за натоварена работна среда, в която има конкурентно предимство и в която можете да проявите инициатива, да постигате цели и да покаже на какво сте способни. Можете да използвате бързия си ум и способността си да анализирате в своя полза, но трябва да внимавате - не давайте обещания, които не можете да изпълните. Съдбата ще има пръст във възможностите, които идват по пътя ви, и трябва да бъдете готови за пътувание или дори преместване, ако се появи подходящата възможност за работа. Ако загубите чувството за фокус и посока относно това къде искате да сте в житейски план, то 2022 г. ще бъде времето, в което Овенът има възможност да тръгне по правилния път към пълноценното си призвание. Ако изглеждате и се държите като професионалист, ще бъдете третирани като такъв.

Здраве

Въпреки че е по-лесно да се каже, отколкото да се направи, най-доброто нещо, което можете да направите, е да се опитате да бъдете себе си, особено във взаимоотношенията и взаимодействията си с другите. Затова трябва да гравитирате към онези хора, които ви насърчават да бъдете автентични и да изразявате най-дълбоките си мисли и чувства, но да избягвате или поне да се дистанцирате от онези, които не ви приемат изцяло. Тоест здравословното ви състояние зависи само и единствено от психологическото и емоционалното ви здраве през идната година - не позволявайте лоши влияния, ако не искате да се разболеете или контузите. 

Кратък годишен преглед месец по месец

Януари: Овните не са застраховани от някои неприятни ситуации през този месец, но като цяло януари обещава добри емоции.

Февруари: Ще укрепите отношенията си с околните. Независимо дали става въпрос за любим човек, родители или приятели.

Март: Март е месец за финансови печалби. Това ще е много успешен в професионален план месец, в който можете да възстановите стари загуби.

Април осигурява много интелектуална енергия на Овена. Вероятно представителите на зодията ще се опитате да постигнете целите си както в личния живот, така и в кариерата, именно през рождения си месец.

През Май животът на Овена изглежда ще се върти около важни взаимоотношения и партньорства като цяло, защото много от вас тогава ще се нуждаят от промяна, преоценка и преразглеждане.

През Юни може да възникнат проблеми в работата, така че в този момент ще можете единствено да мечтаете за ваканция...

През Юли ще блестите на всички фронтове, пълни с чар, усещане за авторитет, блестящо чувство за хумор - лесно ще попадате в центъра на вниманието и някой може да се влюби във вас.

Затова през Август е вероятно да намерите своята сродна душа, ако сте не сте във връзка. Ако сте с някого, той ще ви заобича още по-силно.

Септември: Отношенията с любимия човек ще бъдат изключително приятни и ще има много романтика през целия месец.

Октомври: Ако насочим внимание към кариерата ви, октомври носи положителни резултати за Овните. Независимо дали имате собствен бизнес или стабилна работа във фирма, нещата ще придобият добър, благоприятен изход.

Ноември: Това е най-доброто време за започване на нов бизнес, защото няма да имате проблеми с получаването на необходимите средства.

Декември: Не чакайте и ден, ако искате брак, понякога е необходим един-единствен импулс, за да започнете нов семеен живот и този "импулс" е краят на годината за вас.

Обобщение: Щастлива ли ще е 2022 г. за Овена?

Дълбоката лична трансформация е много препоръчителна за Овните през 2022 г. Ако сте имали проблеми с преодоляването на лош навик в миналото, това може да се промени през следващите месеци. По същия начин сексуалният ви живот може да претърпи огромни промени към по-добро. Не само ще ви е по-лесно да задоволявате физическите си нужди, но и ще може да изградите по-дълбоки интимни и емоционални връзки с партньора си. Ако сте необвързани, това няма да е за дълго. На хоризонта ще изгреят и няколко ухажора. Ако вече имате партньор, връзката ви вероятно ще стане много по-богата, дълбока и удовлетворяваща. През 2022 г.  трябва задължително да изследвате и покорявате нови хоризонти. Това може да стане както физически (чрез пътуване), така и със силата на въображението и ума, а защо не и по чуден, метафизичен, духовен начин. Развитието на взаимоотношения с хора от различни среди и култури също е добре аспектирано, особено ако ви помагат да се отворите за нови преживявания и свежи идеи. В крайна сметка: да, много щастлива ще е 2022-ра за вас!

Още от ViewSofia