Хороскоп- Козирог

от 13-02-2017 до 19-02-2017

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Тази седмица личен и важен повод за вас ще бъде причина за приятелски събирания и приятни моменти. Очакват ви добри новини, свързани с любимия човек. Ще имате важни и успешни взаимоотношения с хора от друга държава.

Трябва да бъдете много внимателни, когато ви се поднася важна информация или нещо ви изкушава през идните дни. Пазете се от измами и манипулации, използвани за реализиране на нечий личен интерес и цели. Именно през този период сте склонни да проявите слабост, доверявайки се на погрешните хора и предприемайки неправилни решения.

В понеделник ще мечтаете за пътуване и приключения: иска ви се да можете да се озовете на различно място с едно мигване на окото. Вторник сте натоварени с неотложни, но не много интересни задачи в работата. В сряда ви очакват нови познанства, а в четвъртък малко откритие ще освети нови перспективи.

Петък и събота са пълни с позитиви – успешно ще осъществите всеки свой план. Неделя ще дойде с предизвикателства, но и ще ви донесе нужната енергия да ги посрещнете подобаващо!