Хороскоп- Козирог

от 20-03-2017 до 26-03-2017

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Седмицата предвещава много романтика и специални моменти с човек, който е изключително важен за вас. 
Предстоят ви и интересни нови възможности, от които ще можете да се възползвате – но всичко ще бъде въпрос на личен избор, никой няма да ви пришпорва или пък да ви вкарва мисли в главата. А и сега имате нужда да решавате сами за себе си, без много-много нужда от чужди съвети. 
Ако се залавяте да решавате финансови въпроси, проверявайте всичко внимателно и отчетливо. Не се оставяйте да бъдете манипулирани. Освен това, сега не е времето да давате или пък да взимате пари на заем. По-скоро си направете добре сметката за всичко.

Важна информация или предложение ще ви постави в дилема. Ако сте наясно какво точно искате, директно скачайте в дълбокото. Понякога човек се самозалъгва, че не е готов за нещо, но е време да осъзнаете, че отдавна перфектно умеете да се справите с всичко. Накрая печелите само вие.
Понеделник ще бъде оптимистичен. Вложете цялата си енергия в продуктивни действия, за които после сами ще си бъдете благодарни. 
Много врати сега се отварят за вас. Трябва да решавате и то сами. 
Кой знае – може би стартът на тази седмица ще бъде и старт на един нов за вас живот?

Вторник и сряда всичко се върти на принципа „колкото повече, толкова по-весело“: ще излезете с голяма компания и ще се забавлявате, планувайки бъдещи почивки и приключения. 
Четвъртък и петък сте измъчвани от съмнения: „Могат ли да се свършат толкова много неща наведнъж?!“… Но сега не е моментът да се съмнявате в себе си. Вие имате силата и дисциплината да упорствате и да се борите, а накрая определено ще се радвате, че сте го направили.
Още през уикенда ще започнете да виждате желани резултати.