Хороскоп- Козирог

от 21-08-2017 до 27-08-2017

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Сега ще научите за важни събития, случили се преди няколко седмици. Макар това вече да не е актуално, за вас ще бъде повече от интересно, тъй като тъкмо тези събития може да се окажат решаващи за много неща. Това ще бъде основата, върху която ще правите промени през настоящата седмица.
Много от представителките на зодията сега ще създадат приятелство с жена, която ще донесе нови емоции, нови идеи и перспективи за живота. Това ще ви зареди с изключително много енергия. Неслучайно казват, че приятелството е много важно.
Някои ангажименти ще бъдат досадни, но за сметка на това – неотложими. Преглътнете нежеланието си и действайте.

Понеделник и вторник са невероятен старт за вашата седмица. Звездите ви вещаят твърде много неща: освен, че ще свършите купища работа, то ще успеете и да се забавлявате, докато го правите.
От сряда до петък обаче положението не е същото. Тъкмо нещата, с които не ви се занимава, няма да търпят чакане. Упоритостта ви е важна, така че я оставете да диктува правилата.
Ако през уикенда имате каквито и да е притеснения, то за нищо на света не ги пренебрегвайте. Споделянето е отговорът на всичките ви тревоги.