Хороскоп- Водолей

от 13-02-2017 до 19-02-2017

ВОДОЛЕЙ 21.01 - 19.02

Интересни събития ще връхлетят младите представителки на този зодиакален знак, особено по отношение на любовта и интимния живот. Очаквайте гости в дома си или странно посещение по важен, неотложен повод.  Може да се радвате на успехи през идните дни, независимо от отрицателното въздействие на определени хора.

Ще получите покана за важно събитие от близки приятели или роднини. Този период ще се бъде решаващ за вас, защото през следващите седем дни ще започнете подготовка за нещо важно.

Понеделник прилича на „антикварен магазин“ за стари емоции: много отминали чувства ще ви връхлетят отново. Това ще ви разтърси и ще се нуждаете от разсейване. Почистването на дома понякога може да действа терапевтично.

Във вторник и сряда, когато сте приключили с вашето почистване, ще откриете нещо ценно за вас, което не сте виждали от години. Това ще инспирира творческата ви нагласа. 
Четвъртък и петък обаче са напълно некреативни дни.

В събота ще имате възможност да кажете и направите нещо мило за близък приятел. Неделя ще бъде изключително приятна – ще се обогатите културно и ще отворите очите си за нови неща.