Хороскоп- Водолей

от 20-03-2017 до 26-03-2017

ВОДОЛЕЙ 21.01 - 19.02

Преди всичко, тази седмица е необходимо да обърнете внимание в отношенията си с хора, родени под знака на Дева, Телец и Козирог. 
Причина за разговори или определени действия ще бъде предстоящо пътуване, което планувате отдавна.
Подарък или жест на внимание ще бъде повод за усмивка. 
Като цяло, седмицата се очертава да бъде благоприятна за решаване на важни въпроси свързани с имоти, работа и документи. Но няма поводи за притеснение – късметът е на ваша страна.

В понеделник ще се радвате на нови приятелства, започнали непринудено. Освен това, поводи за радост ще бъде любимият ви човек, заради когото седмицата ви ще започне подобаващо. Така че, понеделник е изцяло за отношения и близост! Ще бъдете по-отворени духовно, амбицирани и вдъхновени.
Вторник и сряда може да срещнете някои трудности, но вие имате късмет, защото имате на кого да споделите проблемите си. Често това, че човек има рамо, на което да се опре, му помага да премине и през най-големите препятствия.

В четвъртък ще се чувствате чудесно и ще направите пробив в нещо, което силно ви вълнува и е важно за вас и бъдещето ви. Когато видите, че нещата вървят във ваша полза, ще се почувствате непобедими. 
Петък трябва да бъде прекаран с хора, които имат ценности като вашите. Тези, с които гледате в една посока, са хората за най-важните разговори и смислени отношения. Ще се забавлявате много.
За уикенда единственото забавление, което остава, е сънят. Починете си добре.