Хороскоп- Водолей

от 24-04-2017 до 30-04-2017

ВОДОЛЕЙ 21.01 - 19.02

През този период представителките на зодия Водолей ще сложат „точка“ на много неща – както в личен, така и в професионален план. Някои ситуации ще преживеете емоционално. Но помнете, че един край винаги означава някакво ново начало. Не се чувствайте ограбени или тъжни. 
Жените над 35-годишна възраст ще се радват на интересни събития в любовния си живот. Вашата чувствителност ще бъде положителна черта за правилния човек.
Ако правите планове за бъдещето, знайте, че доста от тях няма да се осъществят веднага. Но пък хубавите неща стават бавно.

Началото на седмицата е вдъхновяващо - толкова вдъхновяващо, колкото са вдъхновяващи слънчогледите за Ван Гог! Всичко, което виждате, прилича на вашето настроение, сякаш светът е проекция на вашата вътрешна красота. Другите смятат, че сте привлекателни, вълнуващи и ви го казват.
Загубени във всичко това, в сряда и четвъртък едва ли ще можете да мислите за пари и финанси, което може да ви създаде някои проблеми. Ако това стане, вие все още няма да мислите за това и да му отдадете кой знае какво значение. Петък и събота ще ви заварят в едно от вашите „широкооки“ философски настроения. 
Неделята ще бъде съвсем завладяваща.