Хороскоп- Риби

от 20-03-2017 до 26-03-2017

РИБИ 20.02 – 20.03

Тази седмица всеки един проблем, ще намира своето естествено решение. В този период някак по-ясно виждате, че не можете да контролирате хода на всичко случващо се, а нещата доста често се стичат по най-добрия начин съвсем сами.
Пътувания, веселие и приятни емоции очакват представителките на зодията. Нуждаете се от физически и психически релакс. А когато душата ви иска нещо, как бихте могли да й откажете?

Посещения на близки и приятели в дома ви ще ви изненадат – просто така, без причина. Точно такива неща ви карат да се чувствате невероятно.
В понеделник сте на кръстопът. Ще трябва да вземете решение, чийто отговор се намира в гърдите ви. Да, сега трябва да послушате именно сърцето си, и ако умът е в противоречие с него, то това не трябва да ви спира.

Вторник и сряда ще бъдете изкушени от нещо, което може да ви накара да преосмислите действията си. Важно за периода е да не предприемате действия, за които не сте сигурни. Следвайте само сърцето си, нищо друго не си струва колебанията точно сега.
Четвъртък и петък се подгответе за нови възможности. Късметът идва при онези, които са готови за него.
Уикендът ви ще бъде просто вълшебен.