Хороскоп- Риби

от 13-02-2017 до 19-02-2017

РИБИ 20.02 – 20.03

Седмицата предвещава полезни, важни новини, свързани с пари, финансов документ или предложение, което ще ви донесе дивиденти в бъдеще. Ще бъдете затрупани с куп ангажименти, но не забравяйте хората, които ви обичат.

Всеки жест от ваша страна ще бъде особено важен тази седмица за близките ви. Също така, очаквайте обаждане от далече или имейл от някого, който ще ви изненада приятно. Цялостно седмицата е свързана с финансови успехи и хубави новини. Ако очакванията ви не се реализират сега, то вие няма да имате вина за станалото – необичайни обстоятелства понякога застават на пътя.

Понеделник е денят, за който живеете! Любов във въздуха, поезия в главата ви и куп развлекателни възможности. Кино? Концерт? Похапване на вкусотии цял ден? Всичко това ви звучи страхотно и се чувствате невероятно още в началото на седмицата.

Вторник и сряда все още сте мечтатели, но трябва да „слезете на земята“ и да се фокусирате върху хилядите задачи, които не могат да чакат и минута. През втората половина на седмицата ще завържете нови взаимоотношения и, както винаги, няма да бъдете критични към никого, преди да го опознаете добре.

Събота ще бъде хубава и ще си починете, но в неделя стар дълг ще напомни за себе си и ще трябва да се погрижите за него.