Хороскоп- Телец

от 27-03-2017 до 02-04-2017

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Предстои ви седмица, в която ще вземате важни решения, свързани със семейството и дома. Макар тези големи стъпки, които е време да направите, да ви плашат, вие не трябва да отлагате повече – сега е най-подходящият момент за това, защото звездите да подредени във ваша полза. В крайна сметка, понякога всичко опира до това да уцелиш мига! Тъкмо сега можете да получите възможността да промените живота си.

Избягвайте конфликти, които напират да избухнат. Нищо позитивно няма да излезе от тях, а в този период вие сте заредени с хубава енергия – защо да „мърсите“ светлата си аура?!
Събитията в любовния ви живот ще бъдат непредсказуеми. Не се опитвайте да планирате каквото и да било в тези отношения – просто оставете нещата да се стекат по естествен начин.
В понеделник самите вие ще бъдете най-добрият си съветник, размишлявайки върху въпроси, които са важни за вас. Така ще стартирате тази седмица – с прозрение, което хвърля силна светлина по пътя ви.

Във вторник и сряда ще бъдете по-радикални, макар че ще отдавате твърде много значение на това, което мислят другите. Имайте предвид, че в този период сте по-чувствителни от обикновено. 
Четвъртък и петък големите възможности идват като добър приятел на прага ви. Време е за решения.
Събота и неделя карайте по-спокойно.