Хороскоп: ����������

10 декември - 16 декември 2018

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Ако сте родени под знака на Телец, тази седмица ще търсите различни начини да спечелите допълнителни доходи или да придобиете по-добра финансова застраховка за семейството по време на празниците в края на годината. Определено ще имате възможност да го направите, така че всичко ще зависи от вашата амбиция и усърдие.

Предстои ви важен разговор, свързан с кариерата ви като възможност за нова длъжност или въвеждане в нова дейност, ангажиране с допълнителни отговорности и пр. Възможно е да проведете среща или да осъществите контакт с човек, който е представител на някоя институция, фирма или организация, отново в полза на бъдещо кариерно развитие.

Някои нежелани събития през тези седем дни ще бъдат свързани със собственото ви семейство. В повечето случаи тези „изненади“ ще бъдат свързани с пари.

През седмицата може да се наложи да се грижите за здравето на момче или човек или да помагате в трудна житейска ситуация на такъв човек.

За представителките на знака тази седмица ще донесе радостни моменти, свързани с роднина, докато пред мъжете се нарежда една доста добра седмица за вземане на важни решения или иницииране на промени.

Още от ViewSofia