Хороскоп: ������������������������������

1 ноември - 30 ноември 2018

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Представителите на зодия Телец ще се заемат с особената задача да предизвикат среща или запознанство между двама души, от което да произлезе силна романтична връзка и дори да бъде създадено семейство. Не е февруари, но очевидно вие сте в ролята на Купидон и през ноември!

През този месец ще бъдете по-склонни от обикновено да влизате в конфликти, убедени в собственото си право. В крайна сметка ще се окаже, че и двете страни имат правото да защитават позицията си, но ще останете емоционално наранени или недоволни. За сметка на това ноември определено ви е късметлийски особено по отношение на неща, които са важни за вас. Не се натоварвайте със спорове или други отрицателни емоции.

Месецът готви изненади в романтичен аспект и за самите вас – в повечето случаи свързани с представители на Овен, Лъв или Стрелец (макар и не непременно). Жена, родена под знака на Рак, Скорпион или Риби, ще направи първа поява в живота ви – независимо по какъв начин се появи, то имайте предвид, че ролята й оттук нататък ще бъде ако не ключова, то поне много важна.

Още от ViewSofia