Хороскоп: ����������

1 януари - 31 януари 2022

Телци, януари ще вълнуващ месец, заради многото нови възможности, които Вселената ще предостави. Тъй като комуникативният Меркурий се премества във Водолей на 1 януари, е време да се организирате, за да приложите някои от иновативните си идеи и планове в действие. Ако искате да впечатлите другите, покажете им гения си и със сигурност ще се получи. През целия месец има акцент върху вашия 9-ти дом, дома на пътуванията, приключенията и знанията, свързан с вълнуващото Новолуние на 2-ри. Това може да бъде призив да отворите обятия за нови преживявания, особено такива, които могат да подправят бъдещето ви. Не е време да се насочите към изпитаните и безопасни неща, а да разширите обхвата си и да развиете манталитета на изследовател.

Говорейки за Меркурий обаче, няма как да не кажем, че планетата на комуникацията става ретроградна на 14 януари, което може да бъде нож с две остриета. От една страна, може да се случи някакво досадно забавяне или пък да се наложи да направите нещо отново. Тъй като това се случва в спеиална зона на вашата карта, грешките, които правите, ще да бъдат видими за всички, така си струва да полагате допълнителни усилия през следващите три седмици. От друга страна, отговорите на дългогодишни проблеми могат да се появят и да бъдат източник на облекчение.

На 17-ти има мощно пълнолуние в Рак и във вашия 3-ти дом, дома на комуникацията, информацията, мисленето и писането, което ще бъде доста емоционално. Категорично няма да можете да не споделяте чувствата си и въпреки че това може да ви направи уязвими, може и да изчисти въздуха около вас и да ви сближи с другите. Когато Слънцето се премести във Водолей на 19 януари, е време да популяризирате талантите си и да покажете най-добрите си умения. И в края на месеца (на 29-ти), прекрасната Венера, вашата лична планета, се връща в директно движение, което може да бъде повратна точка за вас. Ако сте се въздържали да вземете важно решение, всяко объркване тогава ще се разсее, и ще сте сигурни за това накъде се насочвате. 

Още от ViewSofia