Хороскоп- Близнаци

от 20-03-2017 до 26-03-2017

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Пред вас стои седмица, в която ще трябва да вземете решение или да си дадете отговор за нещо изключително важно и съдбоносно за вас.
Флирт или кратко приключение ще направят дните ви по-интересни. Обвързаните пък ще предприемат спонтанни действия.
Този период е и време за равносметки – ще анализирате всичко в детайли. Очаквайте изненади от финансово естество. Но бъдете внимателни с хора от работната ви среда, които имат достъп до важна информация. Съмнението често се оказва полезен и защитен механизъм срещу нежелани ситуации.

В понеделник не пестите енергия, но не се безпокойте – сякаш имате неизчерпаем запас от нея. Романтичните емоции са причината за това – вие сте като фурия – вдъхновени, усмихнати, активни.
Вторник и сряда са по-бавни, неясни дни. Наблюдавате и обмисляте всичко. Но това всъщност не е толкова лошо – по-добре да помислите, преди да се хвърлите през глава.

Четвъртък и петък динамиката се възвръща, а вие вършите всичко бързо и с лекота. Сега е моментът да предприемете пътуване или да направите нещо спонтанно – повече от всякога имате нужда от вълнение и няма да сбъркате, ако му се отдадете.
Събота и неделя ще бъдат по-спокойни. Ще имате време да се погрижите за някои неща, за които напоследък не сте имали време.