Хороскоп- Близнаци

от 13-02-2017 до 19-02-2017

 БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Изненадата за вас тази седмица е, че ще получите информация, която ще ви даде надежда за нещо, което от известно време ви създава дискомфорт. Също така седмицата е особено важна за връзката ви с хора, родени под знака на Риби, Рак или Скорпион.

Налага се да се срещнете с определени хора и институции, за да уредите недоразумения, свързани с изплащането на парични суми, заеми и други финансови въпроси. Въпреки това, очаквайте финансови приходи, както за себе си, така и за другите членове на семейството ви.

Седмицата може да се окаже емоционална в отношенията ви с някой млад мъж от семейството: син, брат, племенник или братовчед. Вашият възлюбен ще се постарае да ви направи страхотна изненада по случай Свети Валентин.

В понеделник очаквайте постижения. Бъдете щедри, но разумни! Вторник и сряда се очертават страхотни за вас – приятели, идеи, интелектуални предизвикателства, а вие сте в разцвета на силите си.

В четвъртък предстоят проблеми в семейството: общуването ще се окаже трудно, тъй като преминавате през критичен момент.  Свършете повечето си задачи още в петък, за да се насладите на слънцето през уикенда. Имате нужда от почивка!