Хороскоп: ����������������

10 декември - 16 декември 2018

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Ако сте родени под знака на Близнаци, тази седмица ще търсите и ще намерите решение на неприятен или сложен случай, свързан с млада жена. Обратно на очакваното може да се окаже, че именно тази личност ще ви помогне за справяне с тежка ситуация или с разрешаването на друг сложен казус.

През тези седем дни ще трябва да помогнете по един или друг начин на жена, която ще има проблем с домакинството или собствеността. Възможни са произшествия или неуспехи в дома на родителите й или други близки роднини.

През седмицата ще имате конкретни очаквания за развитието на важни семейни въпроси. Предварителното ви обучение или отношение ще бъде от голяма полза; ще можете да се насладите на успех или събитие отново в рамките на дома.

Представителките на знака ще похарчат повече от предвиденото за различни неща, свързани с дома или близките, но всичко ще бъде добре обмислено и планирано и загуба няма да има.
Представителите на зодията от по-силния пол ще имат благоприятна седмица за продаване на недвижими имоти или друга собственост. Ще запомните седмицата с важно събитие или събиране, свързани с роднина.

Още от ViewSofia