Хороскоп: ����������������

1 януари - 31 януари 2022

Готови ли сте да се откажете от всичко, което ви пречи, Близнаци? Този месец е идеален за завързване на свободните краища и намиране на край на онези въпроси, които са били чисто проклятие в живота ви от известно време. Новолунието в Козирог на 2 януари може да засили желанието ви да изведете 2022 г. до най-добрия възможен старт. Имайки това предвид, можете ще сте напълно наясно какво трябва да промените, а ако досега сте отлагали момента малко да се стегнете, тази лунна фаза ще действа като катализатор. Въпреки това, тъй като романтичната Венера продължава своята ретроградна фаза до 29-ти, ще има моменти, в които се съмнявате в решенията си, особено тези относно пари или взаимоотношения. Опитайте се да слушате повече инстинктите си и да не премисляте твърде много нещата. Вашата интуиция няма да ви подведе.

Комуникативният Меркурий, вашата лична планета, започва първата си за годината ретроградна фаза на 14 януари, което може напълно да осуети планове за приключения, пътуване, обучение, публикуване на нещо ново. От вас се иска търпение, докато нещата се подредят, но няма да ви свърта на едно място, когато дойде Пълнолунието в знака на емоционалния Рак и вашия 2-ри дом, дома на парите и финансовия живот, на 17 януари. Тогава ще усетите дали правите компромиси, за да ви се получават по-добре за нещата. Малко грижа за себе си и глезотиики са начинът да се погрижите за себе си; харченето на много пари със сигурност не е ок в този момент. 

Тъй като Слънцето се спуска към знака на Водолея за четириседмичен престой на 19 януари, може да започнете да се чувствате малко по-леки в някои отношения. Възможно е да се появи възможност да си поемете въздух, да съберете енергия и след това да разработите нещо ново. Воинственият Марс преминава в Козирог на 24-ти, подчертавайки необходимостта да работите върху дълбоко вкоренени блокажи, които биха могли да ви попречат да се насладите на по-голямо богатство или емоционално щастие през годината и въобще в живота си. И накрая на месеца, Новолунието във Водолей на 31 януари е призив да поемете някакв вълнуващо предизвикателство. 

Още от ViewSofia