Хороскоп- Рак

от 27-03-2017 до 02-04-2017

РАК 22.06 – 23.07

През тази седмица ще можете да изпитате приятни и интересни емоции, свързани с романтична връзка. Периодът ще бъде чудесен за вас, най-вече емоционално, но, разбира се, всичко зависи от вашите собствени очаквания и изисквания.
По-благоприятни и успешни дни очакват представителките на зодията. Позитивите ще се проявяват по много начини. Някои неща ще започнат да се развиват, а други чакани събития ще станат факт – и всичко това в подходяща за вас посока.
Използвайте по-голямата част от времето си през този период, за да постигнете професионален прогрес чрез осъществяване на идеи и планове.

По някаква причина, в понеделник хората ще схващат настроението и думите ви съвсем погрешно от това, което са всъщност. Не позволявайте това да ви спира точно сега, когато имате шанс да постигнете големи успехи. За да омекотите бариерата в общуването, първо мислете добре, преди да говорите, и се старайте да не звучите двусмислено. Излизането с приятели е добра идея – най-близките често казват всичко право в очите и то за наше добро. Може би те ще разгадаят какъв е проблемът и защо намеренията ви остават погрешно разбрани от другите.

Вторник и сряда предизвикателствата, пред които сте изправени, са до голяма степен свързани с пари. Колкото по-гъвкави сте, толкова по-бързо ще свършите с всички грижи от този род.
В четвъртък и петък най-после енергията ви е толкова силна, колкото ви се иска да бъде. Сега сте готови да покорявате върхове.
Пред уикенда също сте заети както работливите, неуморни пчели.