Хороскоп- Рак

от 13-02-2017 до 19-02-2017

РАК 22.06 – 23.07

Важните събития за вас през тази седмица са свързани с мъж от личния ви живот, заради когото ще се появят предпоставки за основни бъдещи промени. Очаквайте приятни изненади от приятелки, родени под знака на Везни, Близнаци или Водолей. 

Седмицата е изключително благодатна за вас: в професионално отношение ще имате възможността да преговаряте за по-добри финансови доходи или ще се радвате на много добри продажби, ако сте в сферата на търговията.

В личен план също ви предстои чудесен период. Любовните ви отношения ще бъдат много интересни и вълнуващи в следващите дни. Ако пък сте необвързани, можете активно да потърсите половинка – късметът е на ваша страна тази седмица.

Понеделник е ден за равносметки. Ще се чувствате като на върха на планина: виждайки ясно и цялостно своите най-големи цели. „Гледката“ ви за бъдещето е спокойна, а пътят е осеян с вдъхновяващи и забавни препятствия – готови и нетърпеливи сте да преминете през тях с увереност!

Във вторник и сряда ще се върнете към регулярното си ежедневие. Запазете тези „високи върхове“ в съзнанието си и не ги забравяйте, когато взимате важни решения.

Четвъртък и петък се постарайте да сте заобиколени от колкото се може повече хора – имате нужда от „свръхдоза“ социални контакти.  В събота се фокусирайте върху задълженията вкъщи – чистене, поръчки и други подобни. 
Неделята изисква да сте пъргави. Внимавайте да не се спънете!