Хороскоп: body

1 януари - 31 януари 2022

Раци, този месец ще научите много за връзките в живота си и за мотивите да сте или да не сте близки с определени хора. Слънцето осветява именно 7-ия ви дом, дома на любовните и интимни връзки, така че ще откриете нова гледна точка за това, което се случва и как бихте могли да подобрите нещата. Новолунието в Козирог на 2 януари допълнително ще ви насърчи да започнете нещо отначало. Ако сте преминали през труден период, сега ще се вдъхновите да опитате отново. Ако нямате надежда, това е призив да прекратите това, което не работи за вас, и да продължите напред.

Любящата Венера е в ретроградната си фаза до 29-то число, така че бъдете готови за известно объркване относно това как наистина се чувствате. Ако е така, дайте си време - това ще ви позволи да вземете по-информирано решение. Комуникативният Меркурий обаче е ретрограден от 14 януари до 3 февруари, което ще забави цялото темпо на живота ви, така че правете си сметка. Бизнес и парични въпроси ще бъдат задържани, а нещата, които смятате за идеални и почти готови, ще изискат промяна и още работе. 

Пълнолунието във вашия знак на 17-ти ще бъде страшно емоционално, подгответе се. Позволете на сълзите да текат, ако се стигне до там; добавете към това малко глезотии и грижа за себе си в рамките на деня и скоро ще се почувствате по-спокойни. По-интензивни четири седмици започват, когато Слънцето навлезе във Водолей на 19 януари, защото ще станете по-наясно с това, което ви е задържало и ще бъдете вдъхновени да направите нещо по въпроса. Това също е възможност да организирате вашите бизнес дела и финанси.

Романтичната Венера прекратява ретроградното си движение и става директна в Козирог на 29-ти, което може да сложи край на несигурността по въпроси, свързани с романтични или бизнес отношения. И накрая на месеца, на 31-ви януари, предстои второ Новолуние, но във Водолей, което е добро време за стартиране на нови инициативи. 

Още от ViewSofia