Хороскоп- Лъв

от 24-04-2017 до 30-04-2017

ЛЪВ 24.07 – 23.08

През следващите дни очаквайте важни новини, които ще се окажат определящи за вашето бъдеще.
Като цяло, седмицата ще бъде благоприятна за Лъвиците – срещи, сделки, пътувания, бизнес – всичко ще се стича точно така, както сте искали.
Силни емоционални преживявания ви очакват за добро и зло. Ще бъдете трогнати от това, че сте получили признание тъкмо от хората, от които трябва, а в други ситуации ще изразходвате много енергия за разрешаването на конфликти. 
В крайна сметка, накрая всичко ще се хармонизира. Отношенията, които са „отровни“ за вас, ще приключат, а тези, които имат бъдеще, ще се затоплят.

В понеделник и вторник може да срещнете неразбиране. Вашето самоуважение и безкомпромисност могат да бъдат объркани с арогантност. Но това не трябва да ви притеснява. Хората, които ви познават, знаят добре какви сте. Хората, които не искат да ви опознаят добре, могат да казват каквото си поискат – това не трябва да ви касае, щом можете да ги убедите тъкмо в обратното.
В сряда и четвъртък сте творчески настроени, затова най-добре се съсредоточете върху такава дейност. Не се насилвайте да вземате важни решения, тъкмо когато не сте настроили ума си за това. 
От петък до неделя се чувствате страхотно и сте готови да получавате идеи отвсякъде, включително и от хора, с които рядко разговаряте.