Хороскоп- Лъв

от 20-03-2017 до 26-03-2017

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Телефонно обаждане или чакани новини ще очертаят по-важните ви задължения тази седмица. В този период най-сетне ще ви остане време да направите планове за чакано пътуване или направо да го предприемете, без много да му мислите. Сега е перфектното време за правенето на промени (и в дома, и на работното място), за спонтанни действия и „бягства“ от графика.
Освен това за Лъвиците се очертава романтична седмица. Прекрасни отношения ще се заформят с подходящ за вас човек, а пък тези, които имат партньор от известно време, ще изпитат нужда да отделят малко повече задушевно време един с друг.

Ще се срещнете с хора, които не сте предполагали, че ще видите отново. Но това ще ви накара да се замислите върху мястото, на което сте в момента. Малко размисли и равносметки също не са излишни точно сега. 
Периодът е благоприятен за решаването на много стари и нови проблеми. Отделете някой от дните си, за да обсъдите някои неща с важните за вас хора.
В понеделник сте брилянтни! Пълни с толкова много идеи, че хората около вас ще ви гледат сякаш сте Алберт Айнщайн. Това ще ви мотивира и развълнува. Хубаво е, когато човек вижда, че е уважаван и харесван.

Вторник и сряда имате нужда от разговор с приятел, за да разберете по-ясно някои неща. Понякога е необходимо човек да сподели и поговори с доверен човек, за да може най-после да „прогледне“. 
Четвъртък и петък романтиката е в звездите. Може би това е нещо ново или пък просто порив за малко време с любимия човек.
Уикенда прекарайте в пътувания и приключения (най-добре с партньора ви!).