Месечен хороскоп: 1.12 - 31.12

Astro преди 3 дни

Лъв

1.12 - 31.12

Лъв

1.12 - 31.12

Декември ще бъде като вдъхновяваща приказка, в която Слънцето и динамичният Марс ви насърчават да се насладите на вълнуващи приключения. Сега е моментът да направите пауза от купищата работа и да се възползвате от заслужен отпуск. Пътешествайте, срещайте се с приятели и се забавлявайте.

В същото време на 4 декември Венера преминава в Скорпион и оказва влияние върху вашия дом на семейството, като ви подканва да прекарате време с близките си и да разрешите евентуални проблеми, които може да пречат на отношенията ви.

На 12 декември Меркурий навлиза в последния си ретрограден период за годината и ви съветва да бъдете особено внимателни в работата си. Оставете си достатъчно време за изпълнение и преглед, за да избегнете изненади с крайните срокове. Ако успешно преминете през неговото изпитание, то на 21 декември, когато Слънцето навлезе в Козирог, ще почувствате прилив на спокойствие. Това ще ви даде възможност да насочите вниманието си към стратегии за повишаване на продуктивността и по-лесното постигане на целите ви.

Бъдете внимателни около пълнолунието в Рак на 26 декември, защото то може да ви направи по-емоционални от обикновено. Завладени сте от коледния дух и дори най-малките жестове радват сърцето ви.
 

Хороскоп

Още от Astro