Хороскоп: ������������������

1 май - 31 май 2022

Лъвове, Слънцето в Телец ви насърчава да стоите твърдо в светлината на прожекторите и да популяризирате своите умения и услуги. Това е самата ви природа, така че се възползвайте максимално от седмиците до 20 май, за да уведомите другите колко сте блестящи и перфектни, и специално. Освен това, специалният аспект Юпитер-Плутон на 3-ти ще ви помогне да давате всичко от себе си на кауза или идея, която е важна за вас.

Но най-голямото влияние има във вашия сектор на пътувания и приключения. Това е една област, в която ще сте готови да предприемете мащабни действия. Венера се придвижва там на 2 май и присъствието й ще насърчи желанието ви да имате и взимате повече от всичко. Ще искате да изстискате всяка капка наслада от всяко преживяване. И докато правите това, можете да срещнете някои прекрасни хора по пътя.

Жизнерадостният Юпитер преминава в Овен на 10-ти и остава там до 27 октомври, помагайки ви да се обърнете към дивата си страна. Ще бъдете нетърпеливи и готови да излезете от зоната си на комфорт и да поемете нови предизвикателства и възможности. И когато яростният Марс се премести в същата тази зона две седмици по-късно, желанието ви за живот ще се засили още повече

Лошото е, че Меркурий става ретрограден в Близнаци на 10 май (до 3 юни) и този период ще доведе до смесени съобщения и недоразумения. Може също така да се свържете отново с бивш, стар възлюбен или приятел и това да предизвика много емоции... Лунното затъмнение в Скорпион на 15-ти пък ще доведе до появата на погребани проблеми, особено у дома. Някакъв въпрос ще се настани в в главата и ще е нужно спешно решение. Помислете внимателно за това, за да сте сигурни, че няма да съжалявате по-късно.

Най-накрая - Слънцето се спуска към Близнаците и вашия социален сектор на 20 май, където ще прекара следващите четири седмици. Освен това Новолунието в Близнаци на 30-ти е идеално за присъединяване към групи и придвижване във вълнуващи нови кръгове. 

Още от ViewSofia