Хороскоп- Дева

от 20-03-2017 до 26-03-2017

ДЕВА 24.08 – 23.09

Малка, но приятна изненада ще ви накара да си спомняте тази седмица като специален период за вас. Освен това тази седмица ще бъде изключително благоприятна за пътувания, представяния и изяви в кариерата или пък образованието. Късметът е на ваша страна, така че, ако досега не ви е достигал кураж да предприемете дадени действия (които са във ваша голяма полза), то сега определено е времето, в което да преодолеете страховете си, като така ще се усъвършенствате. Какво по-хубаво от това?

Събиране или среща по специален повод ще запълни част от графика ви. Ще се радвате и на финансови доходи у дома, без значение дали вие сте източника. 
Периодът е невероятен за кроенето на планове. Сега виждате всичко изчистено и ясно. Затова тази седмица ще бъде време, в което ще знаете какви са целите ви в следващите няколко месеца. 
Дребни конфликти могат да възникнат в семейството. Манипулации в полза на някого ще ви подразнят и нищо няма да бъде достатъчно оправдание за подобни действия.

Направете нещо щуро в понеделник – смел тоалет, нова прическа или спонтанно решение – както го иска душата ви! Приятелите ви ще споделят тези емоции. Вторник и сряда обаче, ще трябва фокусът да се измести към интелектуални въпроси, които ви дерзаят отвътре. Ще се разровите дълбоко в тема, която ще ви интригува силно.
Четвъртък и петък ще бъдете изключително активни и затрупани от работа. Но това ще ви радва - Девата е обсебена от продуктивността и динамиката и по-скоро застоят я отегчава и измаря. 
Уикендът е време за любов!