Хороскоп- Везни

от 20-03-2017 до 26-03-2017

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Представителките на зодия Везни над 35-годишна възраст тази седмица ще изпитат някаква лична драма или особен период на голямо объркване в живота им. Но не се тревожете – понякога трябва да се „изгубите“, за да намерите верния път обратно, а объркването ви кара да търсите по-усилено и неистово. Накрая всичко това ще се окаже за добро.
Младите момичета, родени под знака Везни пък ще решат, че вече е дошло време за основни промени, за които не са били готови доскоро.
Ще изникне необходимост от пътуване по работа или други ангажименти, но това ще ви се отрази добре. Понякога дори пътуването, което не е с цел „почивка“, ви разнообразява и прочиства ума ви.

Ново познанство ще се окаже от голямо значение за вас. Този човек ще изиграе своята роля в живота ви. 
Макар понеделник да не е любимият ден на повечето хора, за вас няма накъде по-добре – романтиката е на дневен ред и някой е настроен да флиртува с вас по неизразимо сладък начин. Това ще ви усмихне и развълнува, а какво повече му трябва на човек, за да му тръгне седмицата по чудесен начин…

Във вторник и сряда фокусът отива към финанси, материални придобивки, банкови сметки и работа – задълженията не си взимат почивен ден! 
Четвъртък и петък ще се върнете на „щастливата територия“ на приятелите, идеите и усмивките. Ще се почувствате по-балансирани и в хармония със себе си от всякога. 
У дома може да имате незначителни конфликти, но това няма да развали доброто ви настроение, породено от романтиката и прекрасните изминали дни, прекарани с вашите сродни души.
Събота и неделя се задръжте у дома, за да решите тези въпроси, които ви създават злободневни проблеми.