Хороскоп- Везни

от 24-04-2017 до 30-04-2017

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Представителките на зодия Везни могат да очакват радостни моменти, свързани с нови покупки, ценни придобивки, подаръци или жестове от страна на любим човек. Това внимание ще ви накара да се чувствате наистина специални.
Необвързаните от вас ще бъдат по-широко скроени през периода, което може да доведе до неочаквани събития, като флирт на работното място и то с човек, който до вчера дори не ви е правил впечатление. Едва сега, когато „отваряте очи“ за света около вас, ще научите много нови неща – и не само за заобикалящите ви хора, а и за самите вас.

Понеделник и вторник са просто вълшебни! Осъзнавате колко важни са вашите близки приятели и сте благодарни, че сте заобиколени от толкова любов и красота. С много малко хора може да се породи такава изумителна връзка, затова ги ценете и пазете.
Сряда и четвъртък сякаш да помагате на други хора ви се струва в пъти по-лесно от това да помогнете на себе си. Това е така, защото сте всеотдайни и добронамерени, но относно самите вас сте критични. Бъдете по-меки към собственото си Аз.
Петък и събота са интензивни дни – освен, че ще работите усилено, тези дни ще бъдат изпълнени и с романтика.
Неделята ви ще бъде изпълнена с красота.