Хороскоп- Везни

от 13-02-2017 до 19-02-2017

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Любовният, семейният и професионалният живот ще ви подарят неочаквани изненади! Задава се ново приятелство, което ще ви донесе привилегии, защита и предимства, важни за вашата работна и бизнес среда. Ще имате няколко повода за срещи, свързани с лични празници на приятели и роднини.

Много от родените под знака на Везни ще бъдат особено енергични тази седмица. Повод за празник може да се окаже и вашият личен успех. Очаквайте повече от обичайните срещи, покани и предложения.  Избягвайте конфликти с хора, които имат труден характер, или с такива, които не познавате добре.  Не бързайте в решенията си, свързани с любовния живот: бъдете внимателни с новите запознанства и срещите.

В понеделник се нуждаете от най-важните си качества – адаптивността и талантът да цените малките неща в живота. Вторникът няма да протече така, както сте го планирали, но ще „засадите плодородни семена“, които в даден момент ще се превърнат във възможности. Така че се дръжте!

Предстоящата седмица е доминирана от приятелите ви. Ще се срещнете с такива, на които се възхищавате и виждате като лидери (в сряда), с тези, които цените като слушатели (в четвъртък) и приятелите ви, с които ви заболява коремът от смях (в петък и събота).  Приятелите ви са част от деня ви и в неделя: ще отидете на събиране, на което ще присъства и някой, който кара сърцето ви да тупти на бързи обороти.