Хороскоп- Везни

от 21-08-2017 до 27-08-2017

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Тази седмица ще остане в приятните ви спомени, тъй като една чудесна изненада, новина или пък събитие ще ви направят неимоверно щастливи.
В дома ви също духът ще бъде приповдигнат, независимо от причината за това.
През периода е важно да споделите с правилните хора идеите и амбициите си. Това е една малка стъпка към осъществяването им. Дори и подкрепата за тези действия е достатъчна, за да ви мотивира още повече. Ако пък имате късмет – може да откриете и някой, който да ви помогне да стигнете до желаните резултати.
Сега имате по-голяма яснота относно бъдещите си планове и възможностите за тяхното развитие. Въпросът е какво можете да промените и какво не в обстоятелствата.

Пазете се от хората, които са склонни да ви натоварват с излишни неща – в това число влизат всички, които могат да постигнат този ефект: майка ви, съседката, шефът ви… Това е особено важно в понеделник и вторник, тъй като тогава умът ви трябва да бъде съсредоточен в съвсем различна продуктивна посока. Нямате излишно време за губене.
Лесно е да обичате, а сега – повече от всякога. Затова от сряда до петък това, което ви кара да се усмихвате е именно любов.
През уикенда не спирайте да бъдете активни. Колкото повече динамика има в ежедневието ви, толкова по-добри ставате в това, което правите.