Хороскоп- Скорпион

от 13-02-2017 до 19-02-2017

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Неочаквани събития ще настъпят за вас, причината за които ще бъдат хора, родени под знака Лъва, Овена или на Стрелеца. Това ще се окаже благоприятно, независимо от собствените ви чувства в този период.  Предстоящата седмица ще ви донесе много радост, но най-голямата ще бъде свързана с мъж, който ще ви изненада приятно.

В каквито и планове и инициативи да се включвате през тази седмица, неимоверно ще пожънете успех. Семеен празник ще събере близките ви и това ще бъде приятен повод да се усмихнете. Предстои и събитие, свързано със сватба или бъдещо предложение.

Ще възникне напрежение, разрастващо в конфликт, по отношение на пътуване. Но спокойно, ще намерите най-доброто решение и нещата ще се подредят.

В понеделник сте заредени със сили и вършите всичко на пълни обороти. Какво може да ви спре сега? Всичко ще се случва с такава лекота при вас, че съвсем ще забравите за умората.

Във вторник ще се сблъскате с единственото разногласие за седмицата, с което ще се справите отлично. Остатъкът от периода е същински рай за представителките на зодията – усмивки, кръг от любими хора и вълнуващи изненади. 
Неделя се очертава да бъде спокойна за вас – просто се насладете на деня!