Хороскоп- Скорпион

от 20-03-2017 до 26-03-2017

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

В този период ще предприемете конкретни действия, първи стъпки или преговори към важни планове и приоритети. Важни разговори и събития ще занимават вниманието ви. 
В личен план за вас е дошъл момент за основни промени и преосмисляне на много неща. Промените (особено резките) често са плашещи, но в момента нямате причина да се чувствате несигурни. Направете каквото трябва, за да бъдете удовлетворени и щастливи.
Това, което не зависи от вас, оставете да се носи по течението. Какво можете да направите, в крайна сметка? А и кому са нужни излишни притеснения?

В понеделник ще ви бъде трудно да вземате решения, а ще трябва. Хубавото пролетно време ви унася в мисли за почивка, но не трябва да забравяте за неотложимите въпроси, които трябва да разрешавате. Повярвайте, самите вие ще се почувствате по-добре, когато отмахнете този товар от гърба си. Тогава почивката ще бъде абсолютно заслужена. 
Вторник нещата не изглеждат така трудни, а вие с желание се заемате с всичко, което трябва да свършите. В този ден ще сте душата на компанията – духовити и забавни мисли се спотайват в главата ви и ще разпръснете тази енергия - хората около вас ще се смеят с часове .

Сряда е прекрасен ден за вас. Отделете време да направите нещо, което обичате и за което доскоро не сте имали време. 
Четвъртък и петък духът ви отново е приповдигнат, а вие сте по-уверени от всякога. Не се колебайте да предприемате смели действия.
Уикендът ви ще бъде ангажиращ, защото ще трябва да се справите с някои работни въпроси.