Хороскоп- Стрелец

от 20-03-2017 до 26-03-2017

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Седмицата ще бъде благоприятна за уреждане на неясни или проблемни отношения с други хора, свързани с пари, неплатени сметки или кредити. Финансови въпроси ще занимават ума ви, но всичко това е необходимо тъкмо сега. Възможно е да имате нужда от съвет, така че не се колебайте да го потърсите от човек, на когото имате доверие.
Възможно е да предприемете пътуване, тъй като след подобна натовареност, ще имате нужда от малко почивка. Не забравяйте да се грижите за здравето си. Макар ангажиментите сега за вас да са неотложни, това не трябва да ви оставя на второ място.

Разговорите с приятели и близки са много важни за вас. Споделянето и обменянето на идеи понякога може да бъде решаващ фактор за вземането на важни решения.
Приятни новини ще стигнат до вас, което силно ще ви мотивира.
В понеделник много хора ще имат нужда от вашия съвет и мнение. Част от близките ви дори ще си търсят повод просто да поговорят с вас. Трябва да знаете, че те много ви обичат! Често, когато рутината ви погълне, забравяте, че винаги трябва да имате време за любимите хора. 
Вторник и сряда обаче ще имате нужда от своите моменти сами. Да, наистина трябва да прекарвате време с близките, но периодът изисква от вас и да останете насаме със себе си през тези дни, за да прочистите ума си и да си изясните някои неща. Освен това, точно сега сте замечтани и умислени и нямате нужда от това да давате обяснения на когото и да било. Това е напълно разбираемо.

В четвъртък и петък усамотението ви ще бъде прекъснато. Някой ще ви грабне за ръката и ще ви повлече навън – по шумни места, с много хора. Но ще си прекарате страхотно. 
Събота и неделя го карайте по-кротко. Спестете малко пари и вкарайте малко ред във финансите си.