Хороскоп: ������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������

23 май - 29 май 2022

Трите големи транзита на седмицата са тези на Меркурий, Марс и Венера - те действат еднакво почти на всички ни, а по-специалното за вас е, че седмицата започва с квадрат межу Марс (докато е още в Риби) и във вашия 4-ти дом, дома на семейството и жилището, и Плутон, разположен в Козирог и в 2-ия ви дом, дома на парите и финансовия живот. Стрелец, съберете семейството, за да обсъдите семейния план за разходи и справяне с дългове. Можете да пуснете мухата като снежна топка, която оставяте сама да се превърне в лавина, влагайки всеки допълнителен лев във важна за вас инвестиция.

Слънцето вече е в Близнаци и във вашия 7-ми дом, дома на любовните и интимни връзки, и образува секстил с Юпитер, който е в Овен. Заедно с любимия си човек бихте могли да си прекарате изключително добре (най-вероятно при затворени врати). Може да сте чакали много за това време заедно, и сега ще получите пристъп на екстаз и щастие. Ако търсите любов, това е отличен момент да намерите някой доста специален човек. 

Още от ViewSofia