Следва

Мейзи Уилямс е Катрин Диор

Уличният стил на звездите: Дакота Джонсън и маратонките в салвия

Дакота Джонсън умее да се облича прекрасно, точно като нас. 

Celebrities преди 1 месец

Дакота Джонсън в бели дънки и градински зелени маратонки Adidas лансира новия тих небрежен стил, идеален за пролетно събуждане.

Слънчевите лъчи, галещи кожата, уханието на свежи цветя във въздуха и онази положителна вибрация, която ни обгръща в края на зимата, когато дните най-накрая отново стават по-дълги. Тези усещания са уместни не само на емоционално ниво, но и чисто физически: когато природата се събуди от зимния си сън, не само визуалните стимули, като ярки, живи цветове и аромат на трева, пръст и мъх повдигат духа ни. Особено слънчевата светлина има силен ефект върху нашето настроение.

Съвсем в реда на нещата, тези пролетни усещания влияят на начина ни на обличане. Дакота Джонсън, модна икона с неустоими тоалети, ухаещи на нормалност, но винаги много готини, демонстрира, че следването на настроението на сезона не означава непременно избор на флорални елементи. За началото на пролетта на 2024 г. актрисата избра ежедневна, но супер шик комбинация от бели дънки и маратонки.

Дакота Джонсън е с бели дънки с прав силует и протрит подгъв, съчетани със сив суичър от неостаряващия бранд American Vintage. Светлата цветова палитра е отразена и в маратонките, (винаги) модерните Adidas Samba в нюанса „Silver Green“, синоним на пролетта като никой друг цвят.

Ако по-ярък нюанс на зеленото би се съчетал добре с чифт сини дънки, деликатното градинско зелено, което става леко сиво (и заема цвета на суичъра), е перфектно, ако се комбинира с бяло в деликатен и не прекалено екстремен цветен контраст. 

Идната седмица, на 20 градуса плюс, определено сме така и ние.  

More Celebrities