Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 30.10 - 05.11

Топлес Паулина Порижкова за Elle

Невероятно красива, Паулина Порижкова, 58, е героинята на корицата на ноемврийския брой на чешката версия на Elle. Супермоделът позира топлес и в отлични ансамбли от Max Mara, Prada, Gucci и други пред обектива на Хана Книзова

 

Celebrities преди 8 месеца

Моделът активно се противопоставя на ейджизма и подкрепя естественото стареене. Тя каза на няколко пъти в скорошни интервюта, че най-накрая се е научила да приема себе си, отърсила се е от миналото и се чувства отговорна да се покаже на феновете такава, каквато е.

„Едно от невероятните неща на остаряването е, че все по-малко се интересуваш какво мислят другите хора. Защо трябва да се подобрявам? Сега съм в разцвета на силите си. Съжалявам, ако мислите, че бръчките ми отнемат от това,“ казва пред колегите тя.

Наскоро Порижкова се появи на корицата на списание Vanity Fair заедно с колежките си Наоми Кембъл, Клаудия Шифър, Кристен Макменами, Кристи Търлингтън, Шалом Харлоу, Иман, Ева Херцигова и много други. Стана героиня и на португалския Vogue (вижте още: 56 going 26: супермоделът Паулина Порижкова и сензационнота й тяло). 

More Celebrities

Gone for good: защо Шанън Дохърти се разведе със съпруга си ден преди смъртта

Celebrities преди 1 ден

Шанън Дохърти, която си отиде преди дни на 53 годишна възраст, се е развела със съпруга си Кърт Исваринко точно ден преди кончината си. Актрисата подписва бракоразводният документ на 12 юли, а бившият й съпруг Кърт Исваринко слага подписа си на 13 юли - денят, в който звездата от Бевърли Хилс 90210 напусна този свят.