Работа

Преводач-редактор

Ако знаеш чудесно западен език, ако се интересуваш от мода и умееш да я интерпретираш добре и с доза индивидуалност, ако ти се пише за най-великите дизайнери и за техните млади, прохождащи събратя, както и за козметика, красота, стил, дизайн, интериор и все в този ред, ти си човекът за нашата редакция. 

View Sofia търси да попълни редакционните си редици с преводач-редактор. Изпрати ни своя кратка автобиография и примерен текст на редакционната поща - editorial@viewsofia.com. Ние ще се свържем с избрани кандидати.


Технически редактор

вие пишете добре, боравите с компютър отлично, не се тревожите от това да имате ежедневно партньорство с административния ни панел, отлично визуализирате съдържание, естет сте, говорите добър, пъргав, услужлив английски или друг западен език на чудесно ниво.

Можете да подкрепите идейно визуалната концепция на новия ни дизайн, рис/к/увате умело с фотошопа и имате нужното самочувствие, за да допринесете с творческите си възможности за развитието на един добър медиен продукт във второто му десетилетие.

Изпратете ни кратка CV и мотивационни пет до десет изречения, на editorial@viewsofia.com 

Летен стаж за фотографи

Ако имаш камера, снимаш и си силно мотивиран човек с желание да се развива в областта на модата и фотографията, то си подходящият кадър за нашата редакция. Изпрати кратко CV с информация за образование, опит, способности и данни за контакт на editorial@viewsofia.com и очаквай да се свържем с теб.

Асистент в Рекламния отдел

View Sofia търси за нуждите на рекламния си офис млад, симпатичен, честен и любопитен към търговския елемент на нашата дейност човек, който знае английски и умее да общува с лекота и удоволствие. Длъжността е асистентска, предварителен опит не е от съществена необходимост.

Предлагаме заетост на пълен работен ден и подкрепа в трупането на опит и професионално самочувствие.

Изпратете ни кратко мотивационно писмо и автобиография на editorial@viewsofia.com.
Одобрените кандидати ще бъдат поканени на интервю в редакцията.