Хороскоп: Стрелец

19 март - 25 март 2018

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Този период готви някои изпитания за Стрелците. Те ще бъдат свързани с тестването на уменията им и способността им да балансират. Вие обаче сте добри в това и, с достатъчно добра организация, не би трябвало да имате проблеми. Ваш най-голям враг ще бъде притеснението. Ако го допуснете, то шансът да не се справите, е голям.
Ако сте имали недоразумения с определени лица, то през тези седем дни те ще бъдат решени. Вие сте невероятни в това да смекчавате обстоятелствата, подхождайки мъдро. Показвате, че сте готови на компромис и няма да допуснете конфликтите да се развиват.
Финансовите въпроси ще внесат известно напрежение в ежедневието ви, но развоят на тези събития не зависи от вас. Така че се отпуснете и оставете нещата на собствения им ход.

Готови ли сте да вдигнете залозите? В началото на седмицата имате тази възможност. Рискувайте малко повече и не подценявайте невероятните си способности. Това може малко да ви плаши, но по-„големите“ действия дават по-големи успехи.
От сряда до петък са възможни някои пречки, но това не трябва да ви разочарова, а мотивира двойно повече. Използвайте добродушния си оптимизъм, с който успявате винаги и във всяка една ситуация.
През уикенда излезте и се забавлявайте. Времето не чака.
 

Още от ViewSofia