Хороскоп: Стрелец

16 юли - 22 юли 2018

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

За Стрелците тази седмица вещае емоционални събития в семейството. Те ще бъдат по-скоро позитивни, отколкото притеснителни, но определено ще вземат доста енергия от вас. Вероятно ще бъдат свързани с неочаквани гости, важно събитие или някакъв вид изненада.
Ако тази седмица би могла да се определи с две думи, то те биха били „край“ и „начало“. Ще скъсате с миналото, както и с много други аспекти на живота си, които искате да загърбите. Но това е ново начало, в което искате да градите себе си и проектите си на чисто. При всички това ще бъде строго индивидуално и различно, проявено по определен начин.
Периодът е определящ за начина ви на живот и бъдещето ви.

В началото на седмицата разгръщате най-добрите си качества – оптимизъм, добродушно очарование и игривост. Всичко това е удвоено в понеделник и вторник.
От сряда до петък може да се почувствате малко по-консервативни, като ще се опитвате да бъдете икономични и практични. Това в никакъв случай не е лошо и се дължи на факта, че премисляте бъдещето си, това, което искате и което е добро за вас сега. Това води до промяна.
През уикенда можете да постигнете много, независимо дали ще останете в леглото, мечтаейки.
 

Още от ViewSofia