Хороскоп: Стрелец

11 декември - 17 декември 2017

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

За представителките Стрелец през тази седмица ще има сериозни изпитания на вашите семейни, приятелски или професионални отношения. Ваши минали грешки, напразни обещания сега ще се окажат в основата на конфликти. Ако грешката е във вас, то наистина можете да поискате прошка и да оправите нещата.

Не правете огромни планове за този период, а се опитайте да следвате спокойно и мъдро течението на събитията през тези седем дни.

Повечето от вас ще разберат, че нищо преживяно не си струва, ако няма някакъв смисъл. Опитайте се да извлечете каквото можете от случващото се около вас.

В понеделник и вторник трябва да казвате това, което наистина мислите. Говорете направо. Каквото и да се случи, поне знаете, че сте говорили истината. Стрелците са майстори на комуникацията, така че разговорите ще бъдат важни.

Това е валидно и за средата на седмицата. Откровеността е най-ценният ви коз. Имате нужда и от интелектуални занимания, които също и да споделите с някого. Разбирането от страна на друг ум, който знае какво имате предвид, е много ценно за вас.

През уикенда обаче ще се отдадете на блажено безделие и забавление.

Още от ViewSofia