Хороскоп: Риби

11 декември - 17 декември 2017

РИБИ 20.02 – 20.03

Ако сте родени под знака на Риби, то през през тази седмица в отношенията ви с мъж търпението ви ще бъде поставено на изпитание. Тези събития ще са определящи за бъдещите ви отношения с този човек.

Семейни събития ще бъдат повод за радост и големи събирания. Това вероятно ще ви ангажира с търсенето на подаръци и правенето на изненади. Периодът ще бъде интересен и успешен за работата или бизнеса ви.

Едно ново познанство или контакт ще отворят за вас възможност за по-перспективна работа или бизнес. Следете по-внимателно професионалните си контакти с хора, родени под знаците на Телец, Дева или Козирог. Те ще имат много положително влияние върху вас.

В началото на седмицата ще се обърнете към приятелите си за услуга. Вие никога не се възползвате от облагите, които някои близки на вас хора ви предоставят, но сега имате нужда от малко помощ за развитието на някой от плановете ви.

От сряда до петък обаче вие ще бъдете полезни за семейството си, което ще има нужда от вас по различни поводи. Всички добри дела, които ще направите през тази седмица, ще ви се върнат стократно до края на месеца.

Използвайте уикенда, за да пръскате позитивната енергия, която струи от вас, навсякъде.

Още от ViewSofia