Хороскоп: Рак

11 декември - 17 декември 2017

РАК 22.06 – 23.07

Ако сте родени под знака на Рака, то през тази седмица ще ви зарадват различни материални придобивки и подаръци, за които все пак интуитивно сте имали очакване. Тези изненади ще дойдат или чрез работата, или чрез семейството. През периода ще имате много късмет. Големи са шансовете за печалби и сполучливи сделки.

Самите вие искате да изненадате близките си с нещо, поради което ще отделите известно време в търсене на перфектните подаръци. Ще отделите значителна сума пари за тази цел, но ще си заслужава. Особено креативни в това отношение ще бъдат влюбените представители на знака Рак. Но за голяма част от вас отношенията с мъжете през тази седмица ще бъдат много по-трудни и объркващи, отколкото отношенията с жените.

В понеделник и вторник сте готови да предприемете действие, което сте планирали отдавна. Вътрешно чувствате, че нямате повече време за губене и че сега е най-подходящият момент за това.

От сряда до петък външни фактори ви влияят негативно. Усещате натиск за някои ваши решения, а вие искате да слушате само сърцето си. Опитайте се да излезете от ситуацията възможно най-гладко, а ако това не е възможно, просто действайте, независимо от последствията. Трябва да жертвате спокойствието си.

През уикенда искате да преживеете нещо вълнуващо. Излезте навън, не се застоявайте у дома. Никога не знаете на какво ще попаднете, кого ще срещнете и какво ще се случи.

Още от ViewSofia