Хороскоп: Рак

16 юли - 22 юли 2018

РАК 22.06 – 23.07

През този период Раците ще преживеят неочаквани промени. Те ще преобърнат много аспекти на живота ви, голяма част от навиците ви, както и очакванията ви. Промяната е необходима, уви, тъй като е неочаквана, по много начини ще бъде нежелана от вас. Това, което трябва да направите, е да я пуснете и да спрете да й се съпротивлявате. Това, което можете да повлияете сами, ще превърнете в действие така или иначе. Но останалите аспекти, които не зависят от вас, трябва да оставите да текат в собственото си русло. В противен случай просто ще затруднявате себе си.
Всичко това не трябва да ви пречи да сте устремени в целите си. Просто се съобразявайте със ситуацията и конкретиката й.

В началото на седмицата направете нещо за себе си. Правите достатъчно за другите, сега е време да си обърнете внимание. Не оставяйте собственото си Аз на последно място.
От сряда до петък вършете всичко самостоятелно, без да търсите чужда помощ. Дори и да не сте добри в нещо, ще си наложите да станете. Така ще успеете да развиете някои нови способности и умения.
През уикенда използвайте енергията и засилената си интуиция, за да осъществите контакт с хората, които ви интересуват.
 

Още от ViewSofia