Хороскоп: Рак

23 април - 29 април 2018

РАК 22.06 – 23.07

През периода за Раците ще се появят много нови интересни възможности. Важно е да наредите своите приоритети, като се стараете, каквото и да правите, да показвате максимално добре най-силните си способности.
Възможността за по-висок доход през тази седмица се засилва, като приходите ви и понастоящем са добри.
Отношенията ви с някои хора ще бъдат много по-интересни отпреди. Някои познати сега ще се окажат подходящи партньори за бъдещи професионални проекти. Контактите са изключително важни, така че, когато трябва да решите как е подходящо да постъпите в професионалното си развитие, ги използвайте мъдро.
Моментът е чудесен за изпълнението на професионални ангажименти, които сте забавили за по-подходящо време.

В понеделник и вторник, каквото и да правите, уверете се, че това е действително, което искате. Недейте да се водите по чуждо мнение или съвети. Важното е това да е вашето желание, а не нечие друго.
От сряда до петък се старайте да отделяте време за себе си и творческата си дейност. Независимо какво обичате да правите, не го оставяйте на заден план заради многото задължения. Слушайте музика, гледайте филми, потопете се в историите на любимите си книги. За час, два или три – въпрос на възможности и график.
През уикенда не се пренатоварвайте. Вършете задачите си бавно, но качествено и ползотворно.
 

Още от ViewSofia