Седмичен хороскоп: 18.09 - 24.09

Astro преди 4 дни

Дева

18.09 - 24.09

Дева

18.09 - 24.09

Седмицата за вас стартира със Слънце във вашия зодиакален знак, което навлиза и във вашия дом на доверието и образува куинконс със Северния възел в Овен. В понеделник е възможно да не се чувствате достатъчно уверени, въпреки че имате всички основания за това. Важно е да помните, че увереността идва след като предприемете конкретни действия. Ако отлагате в очакване да се почувствате уверени, може да се наложи да чакате дълго.

Във вторник, 19 септември, Слънцето се противопоставя на Нептун в Риби и на вашия дом на взаимоотношенията. Ако сте в търсене на любов, първата стъпка може да бъде да изпратите послание към Вселената, което да достигне до онази душа, която ви търси.

През следващите 7 дни, Марс, планетата на енергията, преминава през втория ви слънчев дом на финансите. Това може да ви накара да похарчите повече пари за скъпи неща, но също така може и да ви фокусира да увеличите богатството си. Ако случайно сте останали без работа, това е чудесен момент да кандидатствате за всяко свободно място, което намерите.
 

Хороскоп

Още от Astro