Хороскоп: Дева

23 април - 29 април 2018

ДЕВА 24.08 – 23.09

Ако сте родени под знака на Девата, то пред тази седмица в дома ви ще има важни въпроси. На много от вас им предстои преместване в ново жилище, ремонт или друга промяна, която ще се отрази силно в живота ви. Семейството ви ще бъде една от основните причини да размишлявате по различни въпроси. Някои от вас ще започнат свое ново семейство, отделяйки се и ставайки самостоятелни.
Бъдете далеч по-внимателни с емоциите си през тази седмица. Възможно е те да ви накарат да изкарате наяве неща, които не трябва да бъдат чувани от всекиго. Подложени сте на малко повече стрес, тъй като сте на прага на ново начало, но това не означава, че трябва да му се поддавате.
През периода няма да се разбирате добре с мъжете от същия зодиакален знак, затова се опитайте да избягате от конфронтации.

В началото на седмицата споделете идеите си, особено ако те касаят професионалното ви развитие. Вие умеете да събирате различни гледни точки и перспективи, което дава много повече поле за изява във всяко едно отношение.
От сряда до петък мислите за неща, за които обикновено не бихте помислили. Сега обаче определени ситуации ви налагат всичко това. На път сте да направите голяма стъпка в живота си.
През уикенда вече ще се чувствате като нови хора.
 

Още от ViewSofia