Хороскоп: Дева

18 юни - 24 юни 2018

ДЕВА 24.08 – 23.09

През тези седем дни представителките на зодия Дева ще трябва добре да планират действията си. Девите са добри в това, така че не би трябвало да възникне проблем. Сега не е моментът да оставяте нещо за по-късно, нито да не отдавате необходимото внимание и значение на нещата. В противен случай ще възникне хаос в графика ви и всички важни неща, които трябва да ви се случат през тази седмица. Това няма да е във ваша полза, особено ако досега сте положили усилен труд и накрая позволите нещо да се обърка. Опитайте се да предотвратите всичко това.
Седмицата благоприятства организацията, свързана с дома. Също така е възможно да постигнете напредък, ако водите юридически дела или сериозни професионални ангажименти.
Ще постигнете съгласие за дейност, която искате да извършвате отдавна. Сега имате зелена светлина да започнете. Не пропилявайте шанса си.

Макар и в понеделник да се чувствате затрупа ни от семейни и работни ангажименти, опитайте се въпреки това да упражнявате свободата си. Винаги можете да вмъкнете дейност, която желаете силно да извършите или да си оставите време за хобитата ви.
От сряда до петък свободата ще идва някак по-естествено, щом веднъж сте я допуснали дори в най-голямата лудница в графика ви. Имате много креативна енергия. Използвайте я мъдро.
През уикенда вие сте лидер, така че ще поемете по-голяма отговорност.
 

Още от ViewSofia