Хороскоп: Дева

10 декември - 16 декември 2018

ДЕВА 24.08 – 23.09

Ако сте родени под знака на Дева, тази седмица ще бъдете изненадани от действията или предложенията, които ще получите от приятели, съседи или други ваши близки. Новите запознанства ще донесат собствения си чар във всекидневния живот и ще разнообразят рутината.

Възможно е да преживеете временно отделяне от момиче или млада жена или да говорите за предстоящо пътуване, което ще осъществи до края на годината. Седмицата носи различни поводи за радост в семейството - възможни са специални събирания, живи или телефонни разговори, обсъждащи интересни събития с ваши близки. Седмицата ще бъде благоприятна и в посока на по-сериозните романтични ангажименти – сватби, годежи или просто по-сериозно обвързване. През тези седем дни финансовите ви дела също ще бъдат от полза – средства или новини за предстоящи такива са възможни.

Изненадите през тази седмица за представителките на зодията могат да бъдат свързани с посещение в дома им или с покана за гости като това може да стане причина за пътуване извън населеното място, което ще донесе допълнителни приятни емоционални преживявания.

Още от ViewSofia