Седмичен хороскоп: 18.09 - 24.09

Astro преди 4 дни

Близнаци

18.09 - 24.09

Близнаци

18.09 - 24.09

Новата седмица за вас започва със Слънцето в Дева, което влиза във вашия дом на семейството, като образува куинконс със Северния възел в Овен. В понеделник може да усетите, че има особено напрежение между вас и член на семейството ви. Би било полезно да отделите време, за да подредите приоритетите си, и ако е необходимо, да проведете разговор, за да разберете източника на противоречията и проблемите.

Във вторник, 19 септември, Слънцето се противопоставя на Нептун в Риби и на вашия дом на кариерата. Понякога най-добрата стъпка към започването на желаната професия е визуализацията. Когато си представяте живота, вие изпращате силни послания към Вселената, която ви връща знаци и ви насочва към пътя, който желаете да следвате. Отделете си време, за да визуализирате бъдещето, което искате да постигнете.

През цялата седмица изключително силно ще усещате въздействието на Марс, планетата на секса и енергията, преминаваща през вашия пети слънчев дом. Този период е от значение за тези, които търсят романтика и любов. Уверете се, че се срещате с възможно най-много потенциални ухажори и се насладете на моментите на страст.
 

Хороскоп

Още от Astro