Хороскоп: Близнаци

16 юли - 22 юли 2018

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

През тази седмица представителките на зодия Близнаци ще могат да следят развитието на събития, които са очаквали дълго време. Сега сте в такъв момент от живота си, в който сте направили необходимите действия за сегашните си цели и единственото, което ви остава, е да чакате нещата да се случват. Няма нужда от намесата ви. Ако не получите желаните резултати, то едва тогава можете да започнете отначало, както и да градите нови планове. Но засега от вас се изисква търпение.
През тези седем дни в семейството ви ще има важни събития, както и ситуации, в които близките ви ще имат нужда от вас и вашата подкрепа. Погрижете се да покажете на роднините си, че сте до тях и могат да разчитат на вас.

В началото на седмицата трябва да разчитате предимно на себе си, особено на работното място. Работата в екип е важен аспект в професионален план, но не и сега.
От сряда до петък ще имате важни ангажименти, както в работата, така и в семейството. Междувременно една харизматична личност ще ви повлияе благоприятно.
През уикенда сте креативни, а някои неясни въпроси се изкристализират.
 

Още от ViewSofia