Хороскоп: Близнаци

19 март - 25 март 2018

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Пред Близнаците стои седмица, изпълнена с промени и неочаквани решения. В някои моменти ще имате усещането, че губите контрол върху живота си, но в други ще виждате, че имате огромен късмет, а харизмата ви пленява всички около вас. Това ви изправя на крака и ви помага да се справите със ситуациите.
Напрежението около вас ще бъде по-голямо, тъй като, както в професионален, така и в личен план ще трябва да разчитате само на себе си. И преди в живота ви това се е случвало, но сега ангажиментите са много повече. Това обаче си има своя позитивна страна – така ще се постараете да не разочаровате себе си и не рискувате някой да ви подлее вода за важни въпроси.
Ако нямате достатъчно енергия или мотивация за определени действия, помислете за крайния резултат, който ви е провокирал първоначално изобщо да планирате това.

В началото на седмицата вашият талант в общуването ще бъде най-добрият ви приятел. Когато става думи за спечелване на хора на ваша страна, за побеждаване в дебати и убеждение – вие сте хората за това! Така ще успеете да споделите идеите си и да получите възможност за реализирането им.
От сряда до петък ще имате моменти на несигурност, които обаче бързо ще опровергават себе си, тъй като ще намирате начин за разрешаването им. Има много изключения от правилото и разбирате това тъкмо сега.
През уикенда очаквайте много романтика и красиви моменти.
 

Още от ViewSofia