Хороскоп: Близнаци

11 декември - 17 декември 2017

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

През тази седмица Близнаците ще се сблъскат с някои финансови притеснения, на които обаче по един или друг начин бързо ще успят да намерят разрешение. Може да възникне неочакван разход, който първоначално да ви обърка и уплаши. През периода ще имате интересни професионални срещи, които ще ви отворят много врати. За съжаление, не всички ваши очаквания за тази седмица ще имат късмет да се развият благополучно. Неочаквана ситуация в личен ще ви разочарова. Може би трябва да промените метода си.

Като цяло през тези седем дни ще имате важни и интересни контакти и срещи, свързани с професията и финансите ви. Хората, с които ще успеете да постигнете добър консенсус, са родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец.

В понеделник и вторник нещо рязко ще се промени. Както нещата не дават изглед да се развият по един начин, това се случва съвсем неочаквано. Това не трябва да ви плаши, а просто да ви накара да пренаредите плановете си.

От сряда до петък приятелите ви ще бъдат в най-голяма помощ във всяко едно отношение, в което имате нужда от такава.

Не подценявайте способността си да бъдете убедителни и очарователни. Това ще направи ежедневието ви през тази седмица много по-леко.

През уикенда не очаквайте хората да разбират жестовете ви. Затова говорете направо онова, което мислите, за да не ви разбират двусмислено.

Още от ViewSofia