Хороскоп: Везни

12 ноември - 18 ноември 2018

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Представителите на зодия Везни, ще бъдат силно впечатлени от новини за човек, роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей, който живее надалеч, но новините някак ще стигнат до тях.

Тази седмица ще ви донесе успешно развитие на проекти и идеи, въпреки че напрежението ще бъде доста високо. Не се отказвайте на финалната права – никога не знаете кога сте на една крачка от успеха! Не се поддавайте на стреса, на който ще бъдете подложени, а смело продължавайте, защото сте тръгнали по пътя на успешната за вас промяна.

Някои от вас ще се нагърбят с допълнителен ангажимент, свързан с важен документ, договор или друга задача, имаща връзка с наследствен имот или собственост, които притежавате.

Представителите на знака ще покажат по-голяма щедрост (не е задължително да се тълкува като материална) към своя настоящ интимен партньор. Най-вероятно ще искате да го/я впечатлите с нещо или да постигнете желанието за по-сериозен ангажимент с половинката си. Усилията ви нито са напразни, нито недооценени – действайте по воля на сърцето си и няма да сбъркате.

Още от ViewSofia