Хороскоп: Везни

16 юли - 22 юли 2018

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

През тази седмица Везните вероятно ще останат разочаровани от действията на определени лица. Всичко това вероятно ще бъде резултат от някакъв вид нелоялност и неискреност спрямо вас. Това ще промени изцяло представата ви за тези хора, но всичко това е за добро. Сега знаете на кого можете да се доверите и на кого – не.
Голямо събитие, свързано с една конкретна жена, ще изисква от вас бързи реакции, голяма инициатива и действие.
Недейте да се отдавате на негативни мисли и меланхолия. Песимистичното виждане на картината само ще допринесе за това да виждате лошите аспекти на ситуациите, замъглявайки добрите такива.

В началото на седмицата общуването е изключително важно. Вие сте добри в това, така че използвайте това си качество в максимум. Големите идеи идват, когато успеете да кореспондирате със света.
От сряда до петък обаче кореспонденцията не е така добра, тъй като много хора се оказват разочароващи. Недейте да позволявате на това да ви накара да загубите вяра в останалите хора.
През уикенда търсете хармонията и красотата в малките неща на живота. Не се страхувайте да споделяте всичко това с някой друг.
 

Още от ViewSofia