Хороскоп: Везни

14 януари - 20 януари 2019

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Ако сте родени под знака на Везни, предстои ви седмица, в която ще се срещнете и съберете с нови хора. Подобно среща може да бъде планирана, но може да е и случайна – без значение, защото през всички случаи ще се окажете неподготвените за повече от положителното развитие на обстоятелствата и събитията.

В личния ви живот или по-скоро конкретно в любовен аспект, ще се появи известно напрежение, свързано с ревност, неприятни недоразумения или реакция от намесата на други хора във връзката ви.

Ще разгледате по-сериозно собствените си проблеми в домакинството или със собствеността; желанията за промяна или иновациите в дома, в който живеете. По-трудно ще бъде да се решат въпроси от имуществен характер, които включват и интересите на външни хора.

Опитайте тази седмица да пренебрегнете отрицателното въздействие на вече минали събития, загуби или неуспехи и да се отървете от страха от непознатото или неизвестното.

В момента протича благоприятна промяна в живота ви, която може да засегне семейството или кариерата ви - не трябва да ви плаши; отдайте и се; поемете новите възможности в обятията си и в абсолютно никакъв случай не се опитвайте да спрете или попречите на този процес на промяна, защото последиците от такива действия биха били неимоверно тежки и такива, които плещите ви трудно ще успеят да поемат.

Не бива да пропускате тези нови възможности с ненужно безпокойство за бъдещето.

Още от ViewSofia