Хороскоп: Водолей

11 декември - 17 декември 2017

ВОДОЛЕЙ 21.01 - 19.02

Представителките на зодия Водолей през тази седмица ще имат най-различни очаквания (предимно финансови), свързани с жена, която живее в друго населено място. Някои от вас пък ще изпращат пари и подаръци.

Различни събития през тази периода могат да ви поставят в ситуация, в която трябва да вземете важно решение или да предприемете конкретни стъпки към началото на промяна. Всичко това ще изисква по-специално внимание от ваша страна, особено по отношение на получена информация или дадени ви от други хора обещания.

Ако сте ангажирани със съдебно дело, ще пожънете успех. През тези седем дни може да получите новина, която ще дойде със закъснение, но все още ще бъде много важна за вас.

В началото на седмицата хората не ви разбират. Опитвате се да обясните, а те сякаш изобщо не ви и слушат. Ако сте направили необходимото, просто оставете нещата да се стичат в собствения си ход. Няма как да накарате някой да ви разбере, ако той сам не иска. Съсредоточете се върху себе си.

От сряда до петък сте изключително вдъхновени и продуктивни. Вашите приятели забелязват това и ви подкрепят в действията ви.

През уикенда колкото повече хора срещате, толкова повече важни контакти ще създадете.

Още от ViewSofia