Хороскоп: Водолей

12 ноември - 18 ноември 2018

ВОДОЛЕЙ 21.01 - 19.02

Ако сте родени под знака на Водолей, времето ще изисква от вас да мобилизирате волята и духа си, да се движите философски и без големи сътресения относно преживяванията, които са ви възложени. Ще се изненадате от неочаквани събития в живота на човек, роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец, които никой не може да предвиди.

Вашите взаимоотношения с определен човек от приятелския ви кръг ще ви изпълнят с отрицателни емоции, поради поведението, коментарите или други негативни действия на същия този човек. Хората се променят, а като техни приятели невинаги успяваме да проследим процеса обективно – в такива случаи осъзнаването се случва изведнъж, от нищото и почти винаги е доста неприятно. Промяната не е лошо нещо и всеки има нужда от нея – не бъдете прекалено осъдителни.

Моментът определено не е подходящ за започването на нова стабилна връзка особено ако е любовна. Всичко е прекрасно, ново, романтично – защо ви е да разваляте нещата?

Въпреки емоционалните и психологически спадове през седмицата, това ще бъде важен етап за постигане на успехи, които са от значение за развитието ви. Помощта и подкрепата на хора, родени под знака Рак, Скорпион или Риби, ще ви изненада, но и зарадва приятно.

Ако обаче тази седмица се случи така, че да се разделим с нещо или някого, то това ще бъде по-скоро отхвърляне на товар от раменете ви, а не особено съкрушаваща загуба. Затова приемайте с благодарност всяко такова събитие, защото то има собствени цел и значение в живота ви.

Още от ViewSofia