Месечен хороскоп: 1.12 - 31.12

Astro преди 3 дни

Водолей

1.12 - 31.12

Водолей

1.12 - 31.12

Вашият декември започва със силно фокусирана върху социалните събития енергия. Слънцето и Марс правят своята магия и не спират да ви занимават с приключения и социални възможности до 4 януари 2024 година. Колкото повече излизате, толкова повече ще се забавлявате и с толкова повече хора ще се запознаете.

Активността и доброто ви настроение няма да бъдат помрачени дори от ретроградния Меркурий, който се задава на хоризонта от 12 декември. Вместо да се чувствате залети с проблеми, ще сте мобилизирани и готови за всякакви нови инициативи, особено такива, които включват работа в екип.

Междувременно Венера ще премине под знака на Скорпиона на 4 декември, което ще позволи да използвате чара и харизмата си, за да привлечете вниманието на околните. Искате да впечатлите някой специален човек? Трябва да убедите колегите си, че вашето мнение е правилното? Използвайте енергията си, за да го направите без проблем.

На 21 декември, с преминаването на Слънцето в Козирог, получавате възможността да овладеете ситуации и предизвикателства, които не сте знаели как да разрешите. Помислете дали не е време и да се откажете от отношения, които ви създават повече неприятности, отколкото положителни емоции.

За финал, последното пълнолуние за годината на 26 декември ще внесе в живота ви вълна на спокойствие. Поемете си дълбок дъх и се впуснете в предизвикателствата на 2024 година. 

Хороскоп

Още от Astro