Хороскоп: Овен

11 декември - 17 декември 2017

ОВЕН 21.03 – 20.04

Представителките на зодия Овен в средата на декември ще преживеят събития, които ще ги изненадат приятно. За някои от вас те могат да имат връзка с нови хора, влезнали в семейството ви, а може и да се сдобиете с нов приятел в лицето на някой колега от работата. За други това може да е начало на романтични отношения.

През тази седмица може да преживеете разочарование или да се ядосате на някого поради разминавания или недоразумения, свързани с пари или с финансов документ.
Недейте да имате специални очаквания свързани, свързани с парите и се опитате да контролирате максимално личния си бюджет.

В началото на седмицата сте съсредоточени върху това да помагане на семейството си. Работата изпива силите ви и ви е трудно да се разкъсвате между двете. Но вие не сте хора, които поставят кариерата пред личния си живот. Затова ще търсите начин, за да компенсирате това.

От сряда до петък ще постигнете много, давайки всичко от себе си в отговорностите си. Използвайте свободното си време с организационна цел. Имате нужда от строго разпределение на графика си.

Този уикенд си дайте малко повече свобода и се впуснете в приключение.

Още от ViewSofia