Хороскоп: Овен

18 март - 24 март 2019

ОВЕН 21.03 – 20.04

Ако сте родени под знака на Овен, тази седмица ще трябва да разрешите емоционални проблеми, да стабилизирате любовните си отношения или да се включите в по-сериозно търсене на романтичен партньор (ако нямате такъв). Очакват ви изненади в любовен аспект.

През седмицата ще имате важна среща с жена, за да обсъдите събитие от последните няколко дни или седмици или да планирате някои действия за близкото ви бъдеще.

Ще ви се отдадат достатъчно благоприятни възможности и обстоятелства за тяхната реализация, така че избягвайте състояния на тревога или неспокойство и вярвайте повече в съдбата си. Възможни са кратки стресови ситуации без неблагоприятни последици.

Обърнете внимание на разходите си и на финансовите си дела като цяло. Вероятността да претърпите голяма криза в личния или семейния си бюджет е малка, но са възможни неприятни грешки.

Жени над 35-годишна възраст ще имат важни срещи или посещения в държавна или обществена институция по въпроси, свързани със семейството, имуществото или работата.

Още от ViewSofia