Хороскоп: Козирог

11 декември - 17 декември 2017

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Ако сте родени под знака на Козирога, то през този период очаквайте развитието на най-различни ваши планове, повечето от които са свързани по някакъв начин със семейството ви.

Възможни са изненадващи събития и преживявания, които ще са определено положителни. Особено интересни моменти ще имате с хора, родени под знаците на Рак, Скорпион или Риби.

В материален план сега ще имате повече разходи, заради подаръци, необходимостта от нови придобивки и инвестиции. Последните може да се дължат на повредата на важна за домакинството техника или друг подобен инцидент. Някои от плановете ви за бъдещето ще изискват сериозно внимание от ваша страна. Започнете да обмисляте вариантите още тази седмица.

В понеделник и вторник ще пожънете големи успехи на работното място. Трудът ви ще бъде оценен и възнаграден. Вие не сте от типа хора, които се нуждаят от чуждо признание, но ви е приятно, когато това се случи.

От сряда до петък ще бъдете пример за подражание на някого. Този човек ще се старае да бъде край вас повече и да се допитва до мнението ви.

Мисленето за бъдещето през уикенда ще бъде вълнуващо. Но и отговорно – трябва да направите своите равносметки и да решите дали сте готови да поемете определени ангажименти.

Още от ViewSofia