Хороскоп: Козирог

21 май - 27 май 2018

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

През тези седем дни Козирозите ще бъдат ангажирани със семейни дела, които няма да търпят отлагане. Това ви сварва неподготвени, тъй като и без това графикът ви е прекалено пълен. По-добре се погрижете за тези ангажименти, за да може да продължите постарому с плановете си.
Много събирания и срещи ще се окажат важен момент за вас. На тези мероприятия може да завържете полезни контакти.
Във финансов план през тази седмица ще се стабилизирате. Сега ще имате възможност да направите продажба или да получите доход, който се е забавил по една, или друга причина.
Очаквайте събиране, свързано с личен празник, за което ще се наложи да се включите в организацията, както и да откриете подходящия подарък.

Перфекционизмът ви ще се окаже много ценно качество за тази седмица. Включете го на максимум още в началото на седмицата. Имате извънредни задачи за решаване, а всичко останало няма да бъде отмахнато – нещо повече, ще трябва да го свършите перфектно, ако искате да постигнете успех. Затова запретнете ръкави и останете фокусирани.
От сряда до петък дисциплината продължава да бъде ключова. Но вече ще имате задоволителни резултати, които ще ви стимулират да продължавате.
През уикенда творческото ви Аз се пробужда. Искате да се срещате с хора, да пеете, да танцувате и обменяте идеи.
 

Още от ViewSofia