Хороскоп: Козирог

12 ноември - 18 ноември 2018

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Ако сте родени под знака на Козирог, тази седмица може да се насладите на подарък или жест на внимание, дадено или подарено с много любов, с голямо уважение или по специален повод. Ако не успеете да се отблагодарите подобаващо на момента, то постарайте се да бъде възможно най-скоро – важно е да покажете искрената си реакция от този жест на внимание и любов.

През новата седмица ще похабите много от енергията си за решаване на проблем, който ще бъде свързан с дома. Може да е вътрешен проблем, може да бъде проблем, свързан със собствеността, но и ред на брой други по-дребни неща, които ще възникнат преждевременно.

Новините или предложението на момиче или млада жена ще ви накарат да се замислите над мотивите й и да се опитвате да разберете причината за действията й. Съмненията ви идват от факта, че няма особен повод за подобни реакции и действия от нейна страна. Ако сте търпеливи, ще получите отговор в най-близко бъдеще.

Представителките на знака ще получат покана или оферта и ще отнеме нехарактерно много време, за да решат какъв отговор да дадат. Добрите неща стават бавно – вземете колкото време ви е нужно!

Още от ViewSofia