Месечен хороскоп: 1.12 - 31.12

Astro преди 3 дни

Козирог

1.12 - 31.12

Козирог

1.12 - 31.12

Броени дни ви делят от заветното щастие, Козирог! През първите седмици от декември ще можете да погледнете към вътрешното си “Аз”, да пренаредите приоритетите си и да обмислите възможностите си. Възползвайте се от оставащите до вашия период от годината дни, за да приключите с неуредените въпроси и да се ориентирате към бъдещи предизвикателства.

На 4 декември Венера преминава под знака на Скорпиона, което внася положителна енергия в живота ви и ви носи желание за нови запознанства. Няма значение дали търсите бизнес партньор, приятел или романтична половинка, животът ще ви срещне с интересни хора, които ще променят мисленето ви.

Внимавайте около 12 декември, когато ретроградният Меркурий може да обърка плановете ви и да ви донесе неочаквани проблеми. Не се отпускайте твърде много под влиянието на положителните емоции и коледния дух, за да избегнете евентуални затруднения.

Преместването на Слънцето във вашия знак на 21 декември ще ви постави в центъра на вниманието. Вие ще сте най-ярката звезда на коледната елха тази година и ще се чувствате така сякаш контролирате всички събития около себе си в следващите 4 седмици.

За финал, пълнолунието в Рак на 26 декември може да извади на повърхността дълбоко погребани чувства. Някой ваш близък може да има нужда да поговори с вас и това да ви натовари емоционално. Няма причина да се страхувате да изразите емоциите си!

 

Хороскоп

Още от Astro