Седмичен хороскоп: 18.09 - 24.09

Astro преди 6 дни

Лъв

18.09 - 24.09

Лъв

18.09 - 24.09

Началото на вашата седмица е белязано от Слънце в Дева, навлизащо във вашия дом на финансите, и образуващо куинконс със Северния възел в Овен. В понеделник очаквайте да направите спонтанни покупки, които не съответстват на финансовите ви планове. Въпреки че предлаганите артикули може да са на изгодни цени, е важно да си припомните дългосрочните си цели преди да се не поддадете на импулсивността.

Във вторник, 19 септември, Слънцето се противопоставя на Нептун в Риби и на вашия дом на ресурсите. През този ден имате възможност да визуализирате конкретните стъпки, които трябва да предприемете, за да постигнете целите си. Ако се нуждаете от помощ от друг човек, можете да си представите разговора, който бихте провели с него. Ако търсите допълнителни финансови средства - представите си начините, по които те биха могли да достигнат до вас.

През цялата седмица ще усещате влиянието на Марс, вашата планета на силата, набираща скорост през третия ви слънчев дом. Това ще ви донесе повече сила и енергия, особено когато става въпрос за важни интелектуални или комуникационни проекти.
 

Хороскоп

Още от Astro