Хороскоп: Телец

19 март - 25 март 2018

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

През тази седмица Телците ще бъдат ангажирани предимно с хора от семейството си. Организация и време ще изискват събития, свързани с вашите роднини. Ангажиментите ви са много, но ще ги извършвате с удоволствие.
През периода може да преживеете емоционални събития като раздели и нови начала. Това обаче ще ви концентрира повече в миналото и спомените, отколкото в настоящето. Трябва да се опитате да се отърсите от това и да продължите напред.
Седмицата е благоприятна за решаване на финансови дела, особено ако сте в очакване на пари, кандидатствали сте за кредит или се налага да извършите друго подобно действие.

В началото на седмицата трябва да внимавате с борбата за власт в работата ви. Някои хора около вас може да тълкуват погрешно амбициите ви, мислейки си, че искате да ги изместите. Разбираемо е да бъдат нащрек, но и вие бъдете една идея по-тактични, тъй като в противен случай ще има много напрежение на работното място.
От сряда до петък трябва да направите някои компромиси с графика си, като всичко това ще касае семейството ви. Но така все пак откривате време за себе си, което да прекарате с близки хора.
През уикенда страстта, действията и успехите ви са във възход!
 

Още от ViewSofia