Хороскоп: Телец

11 декември - 17 декември 2017

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Ако сте родени под знака на Телеца, то през тази декемврийска седмица ще имате динамични контакти с млади хора, които живеят или работят в друго населено място или държава. Някои от вас ще посрещнат скъпи гости в дома си, които ще идват отдалеч.

През периода може да ви зарадва жест на внимание или подарък от страна на жена. За това не е задължително да има някакъв конкретен повод. Някои от вас ще трябва да търсят подаръци по случай юбилей или личен празник.

Сега сте по-разсеяни и е възможно неочаквано да изгубите или забравите някъде неголяма сума пари. Опитайте се да мислите, когато действате – а не да извършвате нещата механично. В противен случай е възможно да направите необмислен разход.

В началото на седмицата всичко е пълен хаос. Усещате, че губите контрол и това ви изнервя. Но трябва да поемете нещата в свои ръце и да не се оставяте на събитията да ви повлекат.

От сряда до петък ще влезнете в борба за власт с някой авторитет. Вие сте в правото си и искате да го докажете. В края на седмицата ще прекарате много време с приятели.

През уикенда имате склонност да пазарувате и да харчите много пари. Дали е разумно да го правите точно сега?

Още от ViewSofia