Месечен хороскоп: 1.07 - 31.07

Astro преди 2 седмици

Телец

1.07 - 31.07

Телец

1.07 - 31.07

Телци, присъствието на Слънцето в Рак и във вашия астрологичен сектор на разговорите и мислите може да ви направят по-наясно с настроенията и чувствата на другите хора. Тази чувствителна енергия ще помогне да усетите какво се случва под повърхността, давайки ви предимство в разговори, срещи и преговори. В същото време ще сте готови да протегнете ръка и да помогнете на тези, които се нуждаят някой да ги изслуша. Вашият добър момент с думите може да помогне на хората да се почувстват по-добре, особено ако са преминали през труден момент.

Бурният Марс остава във вашия знак до 20 юли, като ви дава доза смелост и ви вдъхновява да бъдете проактивни, когато става въпрос за вземане на решения, променящи живота. Ще бъдете готови да разкриете своите лидерски умения и да напреднете с планове, които могат да променят живота ви към по-добро.

Новолунието в Рак на 5-ти е идеалната възможност да сключите сделка, да научите нови умения, да започнете онлайн бизнес или да вложите енергия в маркетинга на вашите стоки и услуги. Каквото и да решите да правите, то може да се развие бързо, така че грабнете всеки шанс.

Има постепенно преминаване към знака на Лъва и към вашата домашна и семейна зона, където Меркурий се премества на 2 юли. Той е последван от Венера на 11-ти и Слънцето на 22-ри, така че ще сте готови да похарчите повече време за организиране на вашето убежище, създаване на схеми за бързо и лесно извършване на домакинските задачи и рационализиране на домашните дейности. Освен това ще се насладите на забавления и може да има някои възхитителни събирания, партита и празненства през следващите седмици.

Пълнолунието в Козирог на 21 юли се аспектира мощния Плутон във Водолей и активния Марс в Близнаци, което може да бъде доста интензивно. Един разговор може да доведе до динамична възможност или може би до промяна в кариерата. Това няма да продължи твърде дълго, така че бъдете готови да грабнете възможността.

И накрая, Меркурий се премества в Дева на 25-ти, насърчавайки ви да прекарвате повече време сред хора, с които споделяте умствена връзка.
 

Хороскоп

Още от Astro