Хороскоп: Скорпион

22 юли - 28 юли 2019

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Ако сте родени под знака на Скорпион, тази седмица развитието на някои благоприятни за вас събития ще ви помогне да излезете от състояние на тъга или несигурност. Ще получите новини или предложения, които ще са важни за вашето бъдеще.

Периодът предполага и изисква да сте готови да приемете всяка нова информация или предложения с бързи темпове. В повечето случаи те ще изискват от вас да използвате нов начин на мислене, работа, планиране на важните неща в живота ви.

Седмицата ще бъде благоприятна за действия, свързани с правно или съдебно дело.

Вероятно ще осъзнаете силата и тежестта на нещо, което е било важно за вас в миналото. Сега, когато обстоятелствата са се променили, ще осъзнаете, че това е безсмислено или безнадеждно и сте загубили толкова много енергия напразно. Новите възможности, които ще се появят тази седмица, ще бъдат много по-добри и по-успешни за вас (особено на лично ниво).

През седмицата ще имате успех в работата си, ако вашият бизнес е насочен към клиенти или аудитория. Възможно е да се появи нов колега, нов клиент или нов мениджър, което, очаквано или не, ще бъде добро събитие за вас.

Избягвайте закупуването на скъпи вещи или купуване/продаване на имот, тъй като съществува риск от неприятна грешка за вас.

Още от ViewSofia