Хороскоп: Скорпион

12 ноември - 18 ноември 2018

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Ако сте родени под знака на Скорпион, тази седмица ще трябва да решите вътрешен проблем, но тук няма какво да ви посъветваме – отлично знаете откъде произлиза и в какво се отразява тази борба на вътрешно ниво. Важното е да я потушите именно на този етап, за да не прекрачи тази вътрешна граница и да не се превърне в нещо много по-мащабно, което в последствие да контролирате много по-трудно. Помощта на приятелите винаги е важна, но на този етап може би не трябва да прибягвате до нея, защото резултатът от техните преценки, решения и действия може да не ви хареса. Това от своя страна да доведе до неприятен конфликт и да повлияе на взаимоотношения ви.

През предстоящите седем дни е възможно да преживеете някакъв вид раздяла с човек, роден под знака на Козирог, Дева или Телец като причините за това събитие може да са различни и не са строго определени. Може да се има предвид напускане на колега, отдалечаване от съседи, заминаване до друг град или страна, далеч от приятели или роднини и пр.

Принуждавате или ангажирате момиче или млада жена да изпълнят ваше желание, каприз или да ви направят услуга не по собствена воля и без да имат желание за това – насилените неща никога не свършват добре – имайте предвид, че докато вие сте доволни от полученото, карате друг да се чувства тъжен, нещастен или неудовлетворен.

Още от ViewSofia