Месечен хороскоп: 1.12 - 31.12

Astro преди 3 дни

Риби

1.12 - 31.12

Риби

1.12 - 31.12

Последният месец на годината ви мобилизира и подтиква да поставите себе си и собственото си щастие на първо място, Риби! Сега е вашият шанс да покажете на какво сте способни и да заслужите мястото си в редицата на успешните хора. Можете да се впуснете в опознаване на нови сфери от живота , и ако изиграете картите си правилно, всичко, което предприемете, ще заработи във ваша полза в бъдеще.

На 4 декември Венера преминава под знака на Скорпион, което събужда апетита ви за живот. Без значение дали сте на пътешествие, в процес на обучение или предизвикателствата са другаде, вие сте готови за нови и вълнуващи преживявания. Амбициите и положителното настроение няма да бъдат засегнати дори от ретроградния Меркурий, който стартира на 12 декември.

Преминаването на Слънцето в Козирог на 21 декември, ще внесе в ежедневието ви позитивна енергия, точно навреме за празничната седмица. Ще бъдете готови да разпуснете и да се забавлявате през следващите две седмици.

Грандиозният финал на годината идва заедно с пълнолунието в Рак на 26 декември и ви носи мечтана и дългоочаквана романтична среща. Чувствата, които кипят във вас, ще излязат наяве, правейки атмосферата изключително емоционална и приятна.
 

Хороскоп

Още от Astro