Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 25.03 - 31.03

Щастливи и влюбени като Селена и Бени

Няколко месеца след началото на връзката им, Селена Гомес и Бени Бланко са по-влюбени от всякога.

Celebrities преди 1 месец

Селена Гомес сподели снимка на гаджето си Бени Бланко на стори в Instagram, който привидно лежи на бял диван, облечен в жълто боди и стиснал гигантска бяла плюшена играчка. На един от пръстите му е залепнало малко бяло перце. На заден план виждаме, че очевидно става дума за снимачна площадка със светлини и екрани, разделящи стаята.

С малки букви над снимката Гомес пише: „Беше ти, още преди да реша.”

Instagram

Актрисата публикува и изключително симпатичен свой кадър, на който е на леда, и добави „единственият ми урок по фигурно пързаляне“.

Instagram

Двойката за пръв път обяви връзката си публично през декември 2023 г., но се допуска, че нещата са започнали няколко месеца по-рано. От първите им дни заедно Гомес пише изключително мили неща за Бланко в социалните медии. Вероятно първото потвърждение, че са любовна двойка, можем да търсим в коментар в Instagram, където Селена казва: „Той се отнася с мен по-добре от всяко човешко същество на тази планета“, добавяйки: „Той е по-добър от всеки, с когото някога съм била. Факти."

През февруари тази година тя сподели повече за приятеля си със Зейн Лоу от Apple Music 1, като каза: „Без да навлизам в много подробности, мисля, че е наистина важно да срещнеш някой, който те уважава. Мисля, че е необходимо да разчитаме на някой, който разбира света, в който живеем. Но трябва да кажа, че като цяло това е най-сигурното усещане, което съм чувствала досега, нещата вървят наистина прекрасно и аз само израствам личностно, така че това е страхотно.”

По-рано този месец, за рождения ден на Бланко, Гомес публикува куп снимки от времето им заедно.

В надписа тя пише: „Честит рожден ден, скъпи! Твоята емоционална издръжливост, положително отношение, невероятен талант (който ме възхищава), безспорен хумор и любящо, добро сърце абсолютно ме убиват. Обичам те."

More Celebrities