Следва

19-метровият камион на Coca-Cola ще бъде в София от 20 до 23 декември

We love: Селена Гомес с ново гадже

Половинката се казва Бени Бланко, къдрав, екзотичен и нетипичен.
 

Love преди 4 месеца

Много радостни и ентусиазирани сме от новината, че Селена Гомес най-сетне е намерила половинката си! Преди няколко дни певицата разкри, че вече не е част от клуба на необвързаните и в момента се среща с музикалния продуцент Бени Бланко.

След като фен профил на певицата в Instagram сподели публикация със заглавие "Селена Гомес потвърди, че е във връзка", звездата от "Убийства в сградата" коментира публикацията като написа: "Факти". Само няколко минути бяха необходими на феновете да започнат разследване в търсене на потенциалния любим. Най-внимателните бързо достигнаха до заключението, че това може да бъде само Бени, но вместо да я поздравят, почитателите ѝ разкритикуваха външния вид на Бланко, както и факта, че той е близък приятел на Джъстин Бийбър, бившият възлюбен на Селена.

В защита на връзката, певицата сподели в социалните мрежи: "Той е абсолютно всичко за мен… най-доброто нещо, което ми се е случвало".

Източник, близък до Гомес, споделя, че Селена се чувства много сигурна и спокойна с Бланко и това е причината да иска да сподели щастието си с феновете (четете още: Rare Beauty на Селена Гомес дарява $100 милиона в подкрепа на психичното здраве).

Двойката се познава от няколко години, но е поддържала приятелски отношения до момента. През 2021 Селена и Бени работят заедно по песента "I Can't Get Enough", а през юли тази година Бланко присъства на партито за 31-ия рожден ден на Гомес.

Певицата споделя, че са заедно вече от около 6 месеца. Надяваме се, приказката тепърва ще се разгрюща и Селена този път няма да остане с разбито сърце!

More Love