Следва

Уличният стил на звездите: Ирина Шейк с мама и дете в Ню Йорк

Love: Дуа Липа и Калъм Търнър, и кой е той

Уляля...

Love преди 3 месеца

2024 започва с интригуващи събития в света на знаменитостите. Още преди да сме преминали през първия месец на годината, от Холивуд долетя новината, че чаровната Дуа Липа има нов мъж до себе си. Това стана ясно, след като тя и симпатичният младеж бяха забелязани да танцуват на афтърпартито по повод премиерата на “Masters of The Air”. А кой е щастливецът? По всичко личи, че е 33-годишният Калъм Търнър, който участва в сериала, тъй като певицата няма други ангажименти, свързани с проекта.

Калъм Търнър

Във видеоклип, публикуван от TMZ, Липа обгръща с ръце врата на Търнър, докато двамата се поклащат под звуците на бавна мелодия. Само няколко часа по-късно, източници на Page Six потвърдиха, че Дуа и Калъм действително са двойка: "Връзката им е нова, но те са луди един по друг. Тя беше на премиерата, за да го подкрепи".

Дуа Липа и Ромен Гаврас, 2023

Калъм Търнър е актьор, като е работил и като модел за Burberry. Последната му връзка е с актрисата Ванеса Кърби, с която се срещат в продължение на близо 4 години, преди да прекратят отношенията си през 2020-та. Дуа Липа, от своя страна, се раздели с 42-годишния френски режисьор Ромен Гаврас в края на 2023 година. Двойката беше заедно 8 месеца.
 
Какво още знаем за щастливото момче, aka The Boyfriend, Калъм Търнър:

Освен любовната тръпка, 2024 обещава да донесе на хубавеца успех и на професионалния фронт. Последният му проект, "Момчетата в лодката", е спортна драма за спечелването на златото от отбора по академично гребане на САЩ на Олимпиайските игри през 1936 г. Режисиран от Джордж Клуни и с Търнър в главната роля, филмът разказва истинската история на осемте момчета от простолюдието, които правят удара на живота си по време на Голямата депресия. Търнър, както казахме, играе и в Master of the Air, амбициозната драма за Втората свитовна война на Apple TV+ с копродуцент Стивън Спилбърг.


Калъм Търнър в Master Of The Air

Той е типичен лондончанин, независимо че много често е възприеман като американец. 33-годишният актьор работи като момче за всичко за местния футболен клуб Челси, докато расте в лондонските предградия, и има непогрешим британски акцент, който умело прикрива, когато ролята му го изисква.

Всъщност не възнамерява да се занимава с актьорство, защото от малък го влече футболът. Дори играе един сезон полупрофесионално. На 19 години работи в магазин, което му е скучно и го кара по импулс да се регистрира в сайта на кастинг агенция и да започне да се явява за малки роли, за да запълни бюджета и да направи живота си по-интересен. 

Умее да режисира. През 2018 г. Търнър прави режисьорския си дебют с късометражния филм Shift the Plane, базиран на собствения му опит като момче, израснало в предградията: "Разказва се за човек, който не може да си позволи, независимо че работи на пълен работен ден, да напусне дома на родителите си. И показва какво се случва, ако мъж или жена останат там, където не им е мястото, твърде дълго". 

More Love