Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 7

Ванеса Хъджинс, Коул Тъкър и тяхната тропическа сватба

В сърцето на джунглата и в рокля Vera Wang 

Love преди 4 месеца

Прелестната Ванеса Хъджинс и Коул Тъкър са сключили брак по време на приказна церемония в Мексико през изминалия уикенд. Но преди да се впуснем в разказ за сватбата, припомняме началото на тяхната романтична история.

Ванеса и Коул се срещат по време на Ковид пандемията по необичаен начин. През октомври 2020 година актрисата решава да се включи в онлайн клас по медитация, където вижда Коул за първи път. Тя е пленена от снажния бейзболист и провежда цяло разследване, за да го открие в Instagram. Само ден по-късно, Коул сам ѝ изпраща съобщение и така започва тригодишната им връзка.

През февруари тази година двойката се сгоди на най-романтичното място в света - пред Айфеловата кула в Париж: “Бях много изненадана. Преди съм му намеквала, че това би било идеалното място да се сгодим, но сякаш забравих за това и той ме хвана напълно неподготвена", споделя Ванеса пред Vogue.

Дни след годежа започва и планирането на специалния ден, като двойката се спира на датата 2 декември. Изборът на място е по-предизвикателната задача, защото Ванеса иска нещо, което никой преди не е виждал. Търсенето я отвежда до хотел “Azulik” в Тулум, Мексико (четете още: We Love: сватбата на Франческа Рагаци от Vogue - роклята на мама и всички други емоции).

Бъдещата булка лети дотам, за да разгледа мястото и в последния момент решава, че церемонията няма да се проведе в хотела, а в музей към него, разположен в мексиканската джунгла: "Знаех, че това е нашето място. Чувствах се така, сякаш съм се пренесла в някаква утопия, различна от всичко, в което съм била досега. Беше причудливо и вълшебно и аз просто се влюбих."

След като вече са избрали датата и мястото, младоженците се обръщат към различни модни къщи в търсене на перфектните тоалети. За роклята, Ванеса залага на елегантен, модерен и секси модел, вдъхновена от стила на супермоделите на 90-те години. Дизайнът е дело на Vera Wang, а булката допълва визията с наистина вълшебен воал с надпис по поръчка: "Госпожа Т. 2 декември 2023".

Младоженецът, от своя страна, избира бяло двуредно сако от Me by Canali, комбинирано с ленени панталони и памучна риза. Коул завършва тоалета с копринена папийонка и обувки от Louboutin.

Цялата церемония се състои на открито, а емоциите са повече от бурни и вълнуващи. Ванеса и Коул сами пишат клетвите си и ги прочитат пред близо 100 приятели и членове на семейството: “Написването на собствения ми обет беше много важно за мен. Това е най-красивото нещо в една връзка - да бъдеш толкова открит пред всички хора, които обичаш, и да изразиш любовта си. Просто е удивително красиво", споделя Ванеса.

След официалната част, булката сменя роклята си и облича втори модел, отново създаден от Vera Wang. Признаваме, че дантелата и ефирният муселин се съчетават перфектно с магичната атмосфера на сватбата. Желаем на влюбените цялото щастие на света!

More Love