Следва

Стилно алпийско вдъхновение с празничната колекция на Nespresso

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 7

Ежегодният ни #XMASGiveaway, в който от 1 декември до Коледа, се превръщаме в Снежанки и подаряваме омагьосани с любов Коледни подаръци, ден след ден, до Деня на Рождество, е тук!

 

All About Life преди 4 месеца

Рестобар Constantinoff идва с уникална концепция, бидейки естествено продължение на друг кулинарен шедьовър, много близък до сърцата ни - ресторанти "Щастливеца". Constantinoff, елегантното бижу в сърцето на София, носи името на самия Алеко Константинов, който е изразявал отличен вкус за хубавите неща в живота - храната, виното и пътуванията.

На кулинарното майсторство на шеф Сидония Радева и прекрасната атмосфера на Constantinoff RestoBar ще има възможността да се наслади победителят в ДЕН 7 от #ViewSofiaXMASGiveaway. Приятелите ни от Constantinoff предоставят ваучер на стойност 130 лева за любимата #FashionLocation в града, който да използвате от спечелването му до края на януари. 

В Constantinoff ние се отбиваме редовно, защото локацията, атмосферата, храната и винената листа са отлични, но и защото винаги откриваме по нещо ново, само за нас, прецизно и интимно, което носи чувство за уют и празник.



От месец насам, в следобедите отбивки там поръчваме "Сан Суси" - елегантен микс от сладки и солени хапки, които зареждат всички сетива и които горещо препоръчваме към кафето или аперитива ви. На обяд сме в приятното напрежение на изненадата, защото, в работни дни, всеки ден ни очаква премислено, питателно и вкусно хапване, вкл. за постещите след нас. А вечер, освен храната и виното, ни радват най-разнообразни социални активности, сред които най-любими са ни гостуванията на топ саксофонисти (проверете датите и ще ни разберете). 


"Сан Суси"

Constantinoff Restobar e прекрасно място с плътна, фина атмосфера и фантастична храна. В следващите 24 часа за един от вас ще е ваучерът на нашите приятели от рестобара на стойност 130 лева, а условието е:

Тагнете човека или хората, с които ще споделите удоволствието от една елегантна вечеря, богат обяд или следобедно Сан Суси соаре в Constantinoff Restobar за Щастлива Коледа и прекрасна 2024 година! 


Успех и нека празниците започнат сега! 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.