Следва

Стилно алпийско вдъхновение с празничната колекция на Nespresso

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 7

Ежегодният ни #XMASGiveaway, в който от 1 декември до Коледа, се превръщаме в Снежанки и подаряваме омагьосани с любов Коледни подаръци, ден след ден, до Деня на Рождество, е тук!

 

All About Life преди 2 месеца

Рестобар Constantinoff идва с уникална концепция, бидейки естествено продължение на друг кулинарен шедьовър, много близък до сърцата ни - ресторанти "Щастливеца". Constantinoff, елегантното бижу в сърцето на София, носи името на самия Алеко Константинов, който е изразявал отличен вкус за хубавите неща в живота - храната, виното и пътуванията.

На кулинарното майсторство на шеф Сидония Радева и прекрасната атмосфера на Constantinoff RestoBar ще има възможността да се наслади победителят в ДЕН 7 от #ViewSofiaXMASGiveaway. Приятелите ни от Constantinoff предоставят ваучер на стойност 130 лева за любимата #FashionLocation в града, който да използвате от спечелването му до края на януари. 

В Constantinoff ние се отбиваме редовно, защото локацията, атмосферата, храната и винената листа са отлични, но и защото винаги откриваме по нещо ново, само за нас, прецизно и интимно, което носи чувство за уют и празник.От месец насам, в следобедите отбивки там поръчваме "Сан Суси" - елегантен микс от сладки и солени хапки, които зареждат всички сетива и които горещо препоръчваме към кафето или аперитива ви. На обяд сме в приятното напрежение на изненадата, защото, в работни дни, всеки ден ни очаква премислено, питателно и вкусно хапване, вкл. за постещите след нас. А вечер, освен храната и виното, ни радват най-разнообразни социални активности, сред които най-любими са ни гостуванията на топ саксофонисти (проверете датите и ще ни разберете). 


"Сан Суси"

Constantinoff Restobar e прекрасно място с плътна, фина атмосфера и фантастична храна. В следващите 24 часа за един от вас ще е ваучерът на нашите приятели от рестобара на стойност 130 лева, а условието е:

Тагнете човека или хората, с които ще споделите удоволствието от една елегантна вечеря, богат обяд или следобедно Сан Суси соаре в Constantinoff Restobar за Щастлива Коледа и прекрасна 2024 година! 


Успех и нека празниците започнат сега! 

More from View Sofia

Говори ми за ЛЮБОВ, Деси Цонева

Love преди 4 години

Ще говорим за Любов, и още как! Няма да спираме скоро! Ще я гоним, търсим, крадем, целуваме, разобличаваме, осуетяваяме, сграбчваме, освобождаваме, прегръщаме, ако се налага - ще й разкъсваме дрехите, дори! И Тя, също като близката си роднина Истината, е още по-красива, разгорещена и сексапилна, когато е гола.

Говори ми за ЛЮБОВ, Димитър Павлов

Love преди 4 години

Нали вече не ви е странно как всяка година след месец януари идва февруари, а ние, специално за вас, вече за пети път "го крадем" (и ни е много гот от това плячкосване!) и правим подвластен на чувствата, страстта и любовта! Да, на тази луда, луда Любов! Ще говорим за Любов, и още как! Няма да спираме скоро! Ще Я гоним, търсим, крадем, целуваме, разобличаваме, осуетяваяме, сграбчваме, освобождаваме, прегръщаме, ако се налага - ще ѝ разкъсваме дрехите, дори! И Тя, също като близката си роднина Истината, е още по-красива, разгорещена и сексапилна, когато е гола.

More All About Life

Мхм, Micro-cheating и какво е това

All About Life преди 2 седмици

Откакто започнахме сегашната си връзки, с гордост можем да кажем, че не сме преживявали лично феномена „микро-изневяра“. Какво означава това? Къде вирее? И всичко ли е само… BS (bullshit)? Следва пълното обяснение на термина по-долу.