Следва

С Yettel тази Коледа подаръците идват по двойки

Стилно алпийско вдъхновение с празничната колекция на Nespresso

Зимният сезон е на прага и докато чакаме красивата снежна покривка да обвие града в празничната си прегръдка, неизменно посягаме към любимата си кафе напитка.

All About Life преди 4 месеца

Независимо дали ни се налага да я пием на път към офиса или в почивката между две ски спускания, винаги е добре да го правим със стил. Коледната колекция на Nespresso в колаборация с луксозната френска марка за свободното време Fusalp отдава почит на изкуството на движението и френската елегантност на и извън пистите.

Открехвайки вратите към една съвременна празнична вселена, лимитираната колекция на Nespresso приканва към пълно потапяне в моментите на радост, в компанията на предпочитаната кафе напитка. Любителите на кафето могат да се насладят на набор от лимитирани празнични кафе вкусове, предназначени както за системата Original, така и за Vertuo. Изборът тази година включва Seasonal Delight Spices Flavored Coffee – смес от различни видове арабика, с вкус на канела, карамфил и кексче, вдъхновена от греяното вино, което е емблематично за всеки коледен базар. За любителите на сладките кафе вкусове Nespresso са подготвили Frosted Caramel Nuts - затоплящ аромат на карамел и бадемова ванилова бисквитка, който сгрява и събужда едновременно. Класическото силно еспресо също присъства в празничната селекция – една капсула Festive Black Double Espresso носи желаната доза енергия в мразовитите зимни дни.

В случай, че обичате вкусовите приключения и експерименти Nespresso's Coffee Masters са създали и набор от специални празнични рецепти. Можете да развихрите креативността и въображението си с рецепти за коктейли на основата на кафе, включително изтънчения Nespresso прочит на класическото Espresso Martini.

Празничната колекция Nespresso x Fusalp включва и селекция стилни аксесоари, която се състои от ексклузивен адвент календар, празнична чаша Barista Festive Glass, както и любимата Nomad Travel Mug в емблематичен среднощен син цвят.

Напълно сме готови както за стремителен старт на градския ден, така и за активна почивка на ски пистите. Нека празничният сезон започне сега.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.