Следва

Риана и A$AP Rocky очакват второто си дете

Сгодени: Ванеса Хъджинс каза Да! на Коул Тъкър и показа пръстена

Ванеса Хъджинс, 34-годишната звезда от "High School Musical" прие предложението за брак от любимия Коул Тъкър

 

Celebrities преди 1 година

Известната актриса потвърди новината за годежа в Instagram. „ДА. Не можем да бъдем по-щастливи“, написа тя в описанието на снимките, на които показва и пръстена. Романтичното предложение е дошло на най-подходящото място - в Париж.

Ванеса и Коул са заедно от ноември 2020 г. Преди това тя излизаше със Зак Ефрон и Остин Бътлър. Този път обаче нещата изглеждат сериозни, като само за протокола отбелязваме, че готиният бейзболист е с 8 години по-малък от половинката си.  

 

More from View Sofia

Почина Уили Гарсън, припомняме си актьора, изиграл най-добрия приятел на Кари, в цитати

Celebrities преди 2 години

Кастът и феновете на "Сексът и градът“ сме съкрушени от загубата на Уили Гарсън, който изигра един от най-обичаните герои на сериала, Станфорд Блач, най-добрият приятел на Кари. Актьорът почина във вторник на 57-годишна възраст. 

Spare на принц Хари излиза утре: четем за „злата мащеха Камила“, физическия сблъсък между "плешивия" Уилям и Хари, и още

Celebrities преди 1 година

Разкритията, които изтичат от книгата мемоар на принц Хари – Spare, планирана да излезе във Великобритания във вторник (10.01.2023), но която вече се продава в някои чуждестранни книжарници, включва и деликатната тема за Камила - кралицата-консорт, както и друга неудобна такава - оплешивяващата коса на Уилям 

More Celebrities

Скарлет Йохансон и бялата рокля със сребърен кант

Celebrities преди 9 часа

Годишната вечеря на Асоциацията на кореспондентите в Белия дом се състоя на 27 април в хотел "Вашингтон Хилтън". Освен видни журналисти и политици, събитието събра и много американски филмови и телевизионни звезди, сред които Скарлет Йохансон и съпругът й Колин Йост.  

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 4 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.