Следва

Yettel пуска телевизия без обвързване

Първи поглед към поредицата “Супермодели”

Има модели, но има и супермодели, за тях ни е думата 

Movies & TV преди 4 месеца

Терминът “супермодел” намира своето окончателно въплъщение през 90-те години на миналия век, когато Наоми Кембъл, Синди Крауфорд, Линда Еванджелиста и Кристи Търлингтън завладяват модната сцена. За да ни припомнят какво означава да бъдеш супермодел във времена, когато висшата мода става все по-популярна, Apple TV+ създават сериал от 4 части, който ни връща във времето и проследява кариерите на най-големите имена в модата.

Поредицата ще ни представи пътя на всеки от моделите от 80-те години до наши дни чрез ексклузивни кадри и интервюта. А единственото по-хубаво от откровенни разговори с Наоми Кембъл или Линда Еванджелиста, е колективното присъствие на четирите най-значими жени в модната индустрия (вижте още: Веднъж Топмодел, завинаги Топмодел - най-големите в историята - от Довима до сестрите Хадид).

"Развълнувана съм да се събера отново с моите приятелки, за да отпразнуваме и същевременно да изследваме начина, по който супермоделите надхвърлят традиционните възприятия и граници на моделството в модната индустрия във времето", каза Крофорд в интервю през 2020 г., когато шоуто беше обявено за първи път.

"Супермодели" ни представя началото на един нов път за цялата модна индустрия. С нетърпение очакваме да научим повече за сериала и за интересните моменти, които ще ни разкрие. Съветваме ви да отбележите 20 септември в календарите си и да се подготвите за поглед назад към жените, които промениха правилата на модната игра. И продължават да го правят, ако трябва да сме честни.

More Movies & TV