Следва

Joker: Folie à Deux: настръхващият първи трейлър

"Професия Блондинка" се завръща като сериал

Но дали Рийз Уидърспуун ще участва? Ето какво знаем…

Movies & TV преди 2 седмици

Пригответе се да мислите в розово, защото Legally Blonde се завръща, този път на малкия екран. 23 години след премиерата му в кината "Професия Блондинка" ще е телевизионен спин-оф. Във филма, припомняме, Рийз Уидърспун играе амбициозната адвокатка Ел Уудс.

Сигурно си спомняте, че филмът, базиран на едноименния роман на Аманда Браун и издаден през 2001 г., имаше голям успех в боксофиса, като Рийз беше приветствана за ролята си на Ел. След това продължи с Legally Blonde 2: Red, White & Blonde през 2003 г. (в който Ел, завършила Харвард, защитава правата на животните в Конгреса) и мюзикъл на Бродуей. В момента се работи по трети филм, написан от Минди Калинг.

Но това не попречи на изпълнителните продуценти да разширят още повече вселената на Legally Blonde, като подробностите за новия сериал излизат на скромни порции. Ето всичко, което знаем досега за сериала…

За какво ще се разказва в новия сериал Legally Blonde?

Както можете да очаквате, все още няма налични подробности за сюжета, цялата сочна информация се пази в тайна. Всичко, което знаем е, че действието ще се развива в света на Legally Blonde – и може да има повече от едно разклонение. Едно шоу се пише от авторите на Gossip Girl Джош Шварц и Стефани Савидж, докато има и потенциален втори спин-оф сериал, който все още е в етап на „предварителна идея“. Два Legally Blonde сериала… много ни глезят!

Ще се върне ли Рийз Уидърспуун като Ел?

Все още няма информация дали Рийз ще повтори прочутата си роля на Ел – но тъй като изминаха 23 години, може би ще видим ново поколение обсебени от розово фешънисти. Рийз обаче може да се появи като гост, тъй като е изпълнителен продуцент на сериала, създавайки го чрез продуцентската си компания Hello Sunshine.

Рийз винаги е твърдяла, че участието във филма напълно е променило живота ѝ. „Бях в Англия, снимайки The Importance Of Being Earnest, когато Legally Blonde излезе в Америка. Когато се прибрах вкъщи, животът ми се промени завинаги“, казва тя. При честването на 20-ата годишнина на първия филм през 2021 г. тя потвърди, че Ел е „ролята на живота ѝ“.

Някой от оригиналния актьорски състав на Legally Blonde ще се завърне ли в новия сериал?

Подробностите за кастинга все още не са разкрити, но се надяваме, че Дженифър Кулидж – която изигра приятелката на Ел Паулет – ще се завърне под някаква форма и ще покаже характерния си ход „bend and snap“. Също така бихме искали да видим Люк Уилсън, който изигра любовта на Ел, Емет.

Къде можем да гледаме сериала Legally Blonde?

Продуцира се от Amazon MGM, така че очаквайте да бъде излъчен на Amazon Prime Video.

More Movies & TV

„Рипли“: 5 причини да гледаме трилъра с Андрю Скот и Дакота Фанинг

Movies & TV преди 5 часа

През април всички погледи (включително на нашата редакция) са насочени към новия сериал на Netflix "Рипли". И въпреки че историята, базирана на романа на Патриша Хайсмит за дребен мошеник, е позната на мнозина от филмовата адаптация от 1999 г. с участието на Мат Деймън, открихме пет причини (всъщност са доста повече) да загледаме нейния нов прочит. Предупреждение за спойлер: "Рипли" на Стивън Зейлиън е много пристрастяващ.